Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olumlu GörüşmeANKARA da @SİNEMELEZ ile bitmeyen gece….
11.01.2021 tarihinde @SİNEMELEZ hanım ile Ankara da gecelik görüşme gerçekleştirdim. Kendisini forumdan uzun süredir takip ediyordum. Ayrıca kuşluda da güzel paylaşımları dikkat çekiyordu. Yaklaşık bir ay önce temasa geçtik ve 11. Ocak ta kendisi görme ve tanıma fırsatım oldu. Uçaktı, aşıydı vs biraz uğraşıldı ama uçak bileti alınınca derin bir nefes aldım. O kadar çok paylaşım ve iletişim den sonra, hayal ettiğim insan ile karşılaştığım insan aynıydı. Yüzünü ilk defa görüyordum. Kendisi ile otel rezervasyonu yapmıştık fakat evimin videosunu gönderdiğimde, kendisi de olur verince, oteli iptal edip, evimde görüşme sağladık. @SineMelez ile söyleyebileceğim en önemli şey kendisinin açık, net ve karakterli bir insan olduğudur en başta. Görüşme sırasında en ufak bir olumsuzluk yaşamadım. Bu benim için bu çok önemli. Uyumlu ve iyi niyetli. Arkadaş gibi. GFE modunda ama sert seviyor … Şımarık değil. Egosu yok. Hiçbir şeye oynamıyor. O siyah iç giyim ile paylaşımlarını gördük. O kadar seksi ve çekimi o kadar yüksek ki, karşısındaki kişinin etkilenmeme sansı yok sanırım. Ah o evdeki aynaların dili olsa da, bir anlatsa. Sinem hanım vücut olarak fit ve güzel bir fiziğe sahip. Oranları çok güzel. Sanırım görüştüğümüz gün 56 kg civarındaydı. Bence harika kilo ama kendisi 52 kg civarını hedefliyor. Belirteyim Sinem ciğim bu kiloda da çok güzelsin. Yüzü ve gözleri çok güzel, saçları uzun. Alnı biraz geniş ama yüzüyle çok uyumlu. Kaşları kalın. Dudaklar ve burun da tam ayarında. Burnunu yaptırmayı düşünüyor ama bence hiç gerek yok. Tatar ve Türkmen kanı taşıyor. Göğüsleri kas altı silikon ve çok iyi yapılmış. Çok büyük değil ama çok hoş. Fotoğraflarda büyük duruyor. Kalçaları geniş ve sıkı. Taytla gelmişti. O tayt dahi üzerinde çok seksi duruyordu. Kokusu Vict…r..i Se..et kullanıyor ve çok hoş. Baharatlı bir koku. Ayakları küçük ve minnoş…. Biraz masaj yapma fırsatım oldu ayaklarına…. Gelelim mi özel anlara !!! …. Güzel muhabbetler ve viski eşliğinde başlayan gecemiz, duşlarından alınmasından sonra, koltukta hafif hafif sevişmeye başlayarak bir süre devam etti. Daha sonra elinden tutarak yatak odasına el ele girdik. Odayı loş yaptı. Karşılıklı birbirimizi soymaya başlarken, müzikte başlıyordu. Whethan, Dua Lipa- High ile başlamıştı müzik… Kafamız hafif güzel, müzikle beraber uyumu ve ritmi yakalamıştık. Yatakta sevişiyor, koklaşıyorduk. Sanki başka bir boyuttaydım …. Tarifi gerçekten zor… Tüm vucüdunda her noktayı öptüm ve kokladım. Müzik eşliğinde çok iyiydi herşey. Arkasına geçiyor, avının üstüne kapanan panter gibi enseyi öpüyor, sırtının kıvrımlarında dilimle geziyordum. Kalça arasına geçip, devam ediyordum. Daha sonra sırt üstü yatınca, yine sev, öp, kokla ve ardından orala başladım. Temiz ve çok güzeldi. Mis gibi kokuyordu sadece… Ve sonrası 69.. En sevdiğim…. Uzun bir süre devam etti. Bırakın beni sabaha kadar devam etmek istiyordum ama daha fazla dayanamayıp, misyonere geçtik. Sonra yüzüstü uzandı ve arkasına uzanarak harika bir deneyim olan Flatiron, Ardından doggy ve rear entry. Sonra kaşığın değişik türevleri ve ayakta doggy. Ve yatak ta sırt üstü uzandım, oral ile beraber mükemmel Hand Jow ile finali patlattık. Bum Bum…. Sanırım uçuşa geçmiştik….. Bu çok iyidi. Partner ile uyum harikaydı. Biraz dinlendik. Duş, sohbet, muhabbet. Bunu tekrarlamalıydık…. İkinci shotta çok güzel ve özeldi. Artık hazırlanıp, yemeğe gitme zamanı gelmişti. Tekrar duş, kıyafet vs derken kendimizi Çukurambar Müsl.m Keb.p ta bulduk. Güzel bir bıçakta adana ve kuzu kaburga ızgara ile yemeği tamamladık. Çay muhabbeti vs. Artık biraz da Sinem hanımı Ankara geceleri ile tanıştırma zamanı gelmişti. Ankara nın üç şeyi meşhurdur. Keçisi, kedisi ve pavyonları …..Burada şunu açıklamak isterim. Sevgili forumdaşlar ben normalde pavyon kültürüne sahip birisi değilim. Sadece yanımda kadın arkadaşlarım ya da misafirlerim varken pavyona giderim. Amaç burada kendilerine bu kültürü biraz tanıtmak. Tabi ki eğer isterlerse…. Bunu neden açıklamak istedim onu da belirteyim. Bu pavyon muhabbetinden dolayı beni yanlış tanımayın. Normal bir insanım ve pavyon kültürüm yok ….. Neyse, 06 Ank.r. Eğl.nc. Mer.e.i yine bizim mekan oldu. Ankara nın en hareketli mekanıdır. Mekanda bir süre takıldık. Güzel saatler geçirdikten sonra, kaldığımız yere döndük. Ve yine mutlu sevişmeler…. Bum bum…. Ve gecemiz mutlu bir şekilde tamamlandı…. Sarılıp uyuduk.... Bu güzel kadını tanıdığım için çok mutluyum. Referansı hemen açamadım. İşlerim vardı. Ben 2 satır yazamam. Oturup saatlerce duygularımı dile dökmeyi severim…. @SineMelez seni görmeden tanıdım, gördüm daha iyi tanıdım…. Harika bir insansın….. Çok memnun oldum….. Ve seninle düzenli olarak görüşmeye devam edeceğim kısmetse…. O yaşadığım duyguları yazıya dökebildim mi bilemedim. Ama emin olduğum şey….. Çok güzel bir gece idi…. Umarım ilk ŞEHİRDIŞI programında seni iyi ağırlamışımdır. Mutlu dönmüşsündür İstanbul’a….. Yaşadığın ve yaşattıkların, hatta yaşatacakların için çok teşekkür ederim….. İyi ki varsın ve umarım her zaman sana ulaşabilirim…..Senin gönlün ve kalbin çok güzel, sen çok özelsin…