Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme anlatılmaz yaşanır

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,031
2,722
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tşk ler😘😘 seni tanidigima gercekden çok memnun oldum. Bana seni tanıma fırsatı veren sevgili @EDA ya buradan tsk etmek isterim. Hoş sohbet, ne istediğini bilen ve sevişmeyi seven bir beyle daha tanışmış oldum. Sevgiler 😘😘

Not: bundan sonra ben gelen partnerim için yorum yazacağım😜😜
Ne kadar da çok haklısınız👍Nedense çok kısa yazılıyor yorumlarınız.Kafa gidiyor galiba,nasıl bir sevişme yaşıyorlarsa artık😄Hatta kimisi hep unutuyor😉Kafa tamamen gidiyor😅😅😅

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,473
8,960
Ne kadar da çok haklısınız👍Nedense çok kısa yazılıyor yorumlarınız.Kafa gidiyor galiba,nasıl bir sevişme yaşıyorlarsa artık😄Hatta kimisi hep unutuyor😉Kafa tamamen gidiyor😅😅😅
Unutula bilinir, yazılmaya bilinir, yazılmak istenmeye bilinir, yada memnun olunmaya bilinir yazılmaz 😜😜 kısa yazmak da hakları çünkü bakıyorum bende onlara kısa yazıyorum. Bundan sonra bende uzun uzun yazacağım partnerim için iyi yada kötü neyse artik;) aslında bay partnerlerinde referans bölümü olsa biz acsak aslında süper olur 👍👍 sevgiler tatlı adam 🔥🔥

maviayxxx Çevrimdışı
13 May 2020
231
398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Unutula bilinir, yazılmaya bilinir, yazılmak istenmeye bilinir, yada memnun olunmaya bilinir yazılmaz 😜😜 kısa yazmak da hakları çünkü bakıyorum bende onlara kısa yazıyorum. Bundan sonra bende uzun uzun yazacağım partnerim için iyi yada kötü neyse artik;) aslında bay partnerlerinde referans bölümü olsa biz acsak aslında süper olur 👍👍 sevgiler tatlı adam 🔥🔥

Ben kendim için açtım :D

Görüştüğüm pembişleri etiketleyip etiketleyip zorla yorum alıyorum :)

Bu arada iki tarafı da bu güzel birliktelik için tebrik ederim, fazlasıyla keyif alınmış.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tşk ler😘😘 seni tanidigima gercekden çok memnun oldum. Bana seni tanıma fırsatı veren sevgili @EDA ya buradan tsk etmek isterim. Hoş sohbet, ne istediğini bilen ve sevişmeyi seven bir beyle daha tanışmış oldum. Sevgiler 😘😘

Not: bundan sonra ben gelen partnerim için yorum yazacağım😜😜
Ohh sevismenize sağlık :) ben teşekkür ederim 🥰

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,188
8,255
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kısa ve öz paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Serhat11 Çevrimdışı
25 Haz 2019
214
311
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansum bitanedir bitane bağımlısı yaptı beni yakında yine onun kollarındayım 😍😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar