Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme ben ona boşuna CANSUYUM demiyorum⚘

berkcan_34 Çevrimdışı
12 Ağu 2017
136
195
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili forumdaşlar hepinize merhaba,
Sevgili @Cansu kaya ile geçenlerde tekrar biraraya gelme ve onun o cansuyunun tadına bakma imkanım oldu.artık o beni ve bende onu çok iyi tanıdığımız için her yeni görüşme bir önceki görüşmemizden daha samimi daha eğlenceli tabiiki çok çok daha zevkli geçiyor.
Yeni evi yine herzamanki gibi çok şık ve çok temiz.evine giriş çıkış sorunsuz.cansu desem herzamanki güzelliğinde ve tadında.ikramlar olsun sohbet olsun doyum olmuyor ona.
Yani ben daha bugüne kadar gidip mutsuz ayrılmadım yanından.yatak kısmı zaten dillere destan biliyorsunuz oralı muhteşem bikere yani hayatımda öyle oral yaşamadım inanın.varsada bana denk gelmemiş demekki.bu arada çok hafiften @GECE hanımın kulağını çınlattık.burdan Gece hanımada selamlar olsun.
Sevgili Cansu sanada bana yaşattığın güzel saatler için nekadar teşekkür etsem azdır.kendine çok çok iyi bak CANSUYUM benim 😘
Ve herkese tekrar selamlar sevgiler.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,147
2,028
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tekrar eden sevismelerinize sağlık 😈😈
Selamlarinizi aldım, Teşekkür ederim 😍

Cocain Çevrimdışı
24 Mar 2021
79
129
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
cansu hanım bu aralar forumda çok popüler ardı ardına referanslar geliyor. Bize sıra gelemeyecek galiba

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,250
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi paylaşım için teşekkürler...

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
962
694
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Cansu kaya ile geçenlerde tekrar biraraya gelme ve onun o cansuyunun tadına bakma imkanım oldu.artık o beni ve bende onu çok iyi tanıdığımız için her yeni görüşme bir önceki görüşmemizden daha samimi daha eğlenceli tabiiki çok çok daha zevkli geçiyor.
Yeni evi yine herzamanki gibi çok şık ve çok temiz.evine giriş çıkış sorunsuz.cansu desem herzamanki güzelliğinde ve tadında.ikramlar olsun sohbet olsun doyum olmuyor ona.
Yani ben daha bugüne kadar gidip mutsuz ayrılmadım yanından.yatak kısmı zaten dillere destan biliyorsunuz oralı muhteşem bikere yani hayatımda öyle oral yaşamadım inanın.varsada bana denk gelmemiş demekki.bu arada çok hafiften @GECE hanımın kulağını çınlattık.burdan Gece hanımada selamlar olsun.
Sevgili Cansu sanada bana yaşattığın güzel saatler için nekadar teşekkür etsem azdır.kendine çok çok iyi bak CANSUYUM benim 😘
Paylasim icn tesekkurler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
410
462
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

Tony_Stark Çevrimdışı
25 Tem 2021
61
56
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrikler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Seni tekrar tekrar görmek çok güzel. Iyiki tanımışım ve özel anlar paylaşabilmişim seninle😘

Senin paylaşımın altında genelleme bir paylaşım yapayım🤗 genel olarak gelen misafirlerim den memnunum ki sizlerde benden memnunsunuz biliyorum, bunu burada paylasimlarinizdan, sürekli ziyaretlerinizden, ziyaret esnasındaki her seferinde ilerleyen samimiyetimizden anlayabiliyorum. Muhakkak memnun olmayan beylerde var ve memnun kalmadigim😔 sadece istediğim tek şey herkes birbirine saygılı olsun. Ne aradığını, ne istediğini bilsin. Ozaman sevismeler hep guzel olur 😉 ben sevişmeyi seviyorum sizde sevin 😈😜

Zaman ayırıp misafirim olduğun için ben çok teşekkür ederim😘

berkcan_34 Çevrimdışı
12 Ağu 2017
136
195
Cinsiyetiniz nedir?
Seni tekrar tekrar görmek çok güzel. Iyiki tanımışım ve özel anlar paylaşabilmişim seninle😘

Senin paylaşımın altında genelleme bir paylaşım yapayım🤗 genel olarak gelen misafirlerim den memnunum ki sizlerde benden memnunsunuz biliyorum, bunu burada paylasimlarinizdan, sürekli ziyaretlerinizden, ziyaret esnasındaki her seferinde ilerleyen samimiyetimizden anlayabiliyorum. Muhakkak memnun olmayan beylerde var ve memnun kalmadigim😔 sadece istediğim tek şey herkes birbirine saygılı olsun. Ne aradığını, ne istediğini bilsin. Ozaman sevismeler hep guzel olur 😉 ben sevişmeyi seviyorum sizde sevin 😈😜

Zaman ayırıp misafirim olduğun için ben çok teşekkür ederim😘
Gönlü güzel kalbi güzel sevişmesi güzel kadın 😘 bende teşk ederim sana herşey için ve iyiki tanımışım seni. Kendine güzel bak ve hep mutlu kal inşallah ⚘⚘⚘

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
303
228
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir gün umarım bende @Cansu kaya hnm ile sevisme şansına nail olurum.
Bu arada Sevismenize sağlık güzel paylaşım olmuş.

sauron Çevrimdışı

sauron

Normal Üye
10 Şub 2021
31
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

funkyman737 Çevrimdışı
15 Eyl 2020
341
457
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli ve zevkli geçen paylaşım için 2 tarafada Teşekkürler

Trust

Normal Üye
1 Ağu 2021
32
19
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bilgilendirici paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar