Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Bir güzel insan...

eagle5 Çevrimdışı
17 Şub 2020
233
605
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar
Aslında çok daha önceden yapmak istediğim,ama nasip olmayan görüşmeyi nihayet dün gerçekleştirdik.Kendisi çok sıcak,samimi ve doğal.Kurduğu her cümlenin ,bir düşüncenin ürünü olduğunu anlamak zor değil.İkramları güzeldi ve sohbeti hoştu.Benim utangaçlığıma ve fazlaca sessizliğime katlanmış olması için de ayrıca teşekkür etmem gerekiyor.
Özel anlardan bahsedecek olursak çak çok güzeldi.Oral yapması çok enfes ve müthişti. Yatakta isteğinizi geri çevirmeden, hatta isteyerek ve zevkle yapıyor. Yatağın karşısındaki aynadan yaptıklarınızı seyretmek de çok güzel bir deneyim ve uyumak için yatağı çok iyi:)
Masaj konusunda kendisi profesyonel olmadığını söylese de bugün kendisine bol bol dua ettim.Masaj sonrası beni duşa sokup yıkaması çok tatlı güzeldi.
Sonuç olarak gidilmesi ,görülmesi gereken her şeyi ile bir güzel insan...

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
803
1,197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,935
Herkese merhabalar
Aslında çok daha önceden yapmak istediğim,ama nasip olmayan görüşmeyi nihayet dün gerçekleştirdik.Kendisi çok sıcak,samimi ve doğal.Kurduğu her cümlenin ,bir düşüncenin ürünü olduğunu anlamak zor değil.İkramları güzeldi ve sohbeti hoştu.Benim utangaçlığıma ve fazlaca sessizliğime katlanmış olması için de ayrıca teşekkür etmem gerekiyor.
Özel anlardan bahsedecek olursak çak çok güzeldi.Oral yapması çok enfes ve müthişti. Yatakta isteğinizi geri çevirmeden, hatta isteyerek ve zevkle yapıyor. Yatağın karşısındaki aynadan yaptıklarınızı seyretmek de çok güzel bir deneyim ve uyumak için yatağı çok iyi:)
Masaj konusunda kendisi profesyonel olmadığını söylese de bugün kendisine bol bol dua ettim.Masaj sonrası beni duşa sokup yıkaması çok tatlı güzeldi.
Sonuç olarak gidilmesi ,görülmesi gereken her şeyi ile bir güzel insan...
Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için tsk ederim. Okadar zaman nasıl geçti anlamadım. Seni tanımak güzeldi, zaman ayırıp misafirim olduğun için teşekkür ederi😘😘

Outlanderxxx Çevrimdışı
29 Haz 2021
72
78
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanımı da odak noktama almış bulunmaktayım. Elbet bir gün diyorum Cansu hanım 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar