Badi_Kaptan
Normal Üye
- 9 Eki 2022
- 1
- 13
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kapıda çok hoş kibar ve muhteşem güzelliği ile beni karşıladı. Salona alıp içecek birşeyler ikram etti. Güzel Hoş Bir sohbetten sonra duşumu alıp yatak odasına geçtim beni çok güzel bir kostüm ile baştan çıkardı önce sevgili gibi seviştik çok samimiydi sonraeni yatağa yatırdı harika bir sakso çekip beni benden aldı böyle hareketli ve istekli olmasına bayıldım sonra harika bir seks ile çeşitli pozisyonlarda zevkin doruklarına çıktık ve artık doge pozisyonunda dayanacak gücüm kalmadı ve iliklerime kadar boşaldim. Sonra duşa girip salona geçtik harika bir sohbetten sonra onun güzelliği karşısında ben yeniden hazırdım bunu fark eden buse hanım beni tekrar yatağa attı ve yine muhteşem bir sakso ile başladı bu sefer o benim üzerime çıktı ve muhteşem kalçaları ile üzerimde zıplıyordu beni zevkten çıldırtan inlemelerini unutamam sonra çok geçmeden boşalmak istememesine rağmen o da dayanamadi ve kucağımda titreye titreye boşaldı bu benim için muhteşem bir andı sonra harika kalçalarınin arkasında doge pozisyonuna geçtim ve bende daha fazla dayanamayıp iliklerime kadar boşaldım gerçekten çok güzel di sonra duş alıp salona geçtik biraz daha güzel bir sohbetten sonra tekrar görüşmek üzere, tekrarını yaşamak isterim güzel kadın.
Moderatör tarafında düzenlendi: