Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Buse muhteşemsin

Badi_Kaptan

Normal Üye
9 Eki 2022
1
13
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kapıda çok hoş kibar ve muhteşem güzelliği ile beni karşıladı. Salona alıp içecek birşeyler ikram etti. Güzel Hoş Bir sohbetten sonra duşumu alıp yatak odasına geçtim beni çok güzel bir kostüm ile baştan çıkardı önce sevgili gibi seviştik çok samimiydi sonraeni yatağa yatırdı harika bir sakso çekip beni benden aldı böyle hareketli ve istekli olmasına bayıldım sonra harika bir seks ile çeşitli pozisyonlarda zevkin doruklarına çıktık ve artık doge pozisyonunda dayanacak gücüm kalmadı ve iliklerime kadar boşaldim. Sonra duşa girip salona geçtik harika bir sohbetten sonra onun güzelliği karşısında ben yeniden hazırdım bunu fark eden buse hanım beni tekrar yatağa attı ve yine muhteşem bir sakso ile başladı bu sefer o benim üzerime çıktı ve muhteşem kalçaları ile üzerimde zıplıyordu beni zevkten çıldırtan inlemelerini unutamam sonra çok geçmeden boşalmak istememesine rağmen o da dayanamadi ve kucağımda titreye titreye boşaldı bu benim için muhteşem bir andı sonra harika kalçalarınin arkasında doge pozisyonuna geçtim ve bende daha fazla dayanamayıp iliklerime kadar boşaldım gerçekten çok güzel di sonra duş alıp salona geçtik biraz daha güzel bir sohbetten sonra tekrar görüşmek üzere, tekrarını yaşamak isterim güzel kadın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,130
8,232
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,996
4,556
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kapıda çok hoş kibar ve muhteşem güzelliği ile beni karşıladı. Salona alıp içecek birşeyler ikram etti. Güzel Hoş Bir sohbetten sonra duşumu alıp yatak odasına geçtim beni çok güzel bir kostüm ile baştan çıkardı önce sevgili gibi seviştik çok samimiydi sonraeni yatağa yatırdı harika bir sakso çekip beni benden aldı böyle hareketli ve istekli olmasına bayıldım sonra harika bir seks ile çeşitli pozisyonlarda zevkin doruklarına çıktık ve artık doge pozisyonunda dayanacak gücüm kalmadı ve iliklerime kadar boşaldim. Sonra duşa girip salona geçtik harika bir sohbetten sonra onun güzelliği karşısında ben yeniden hazırdım bunu fark eden buse hanım beni tekrar yatağa attı ve yine muhteşem bir sakso ile başladı bu sefer o benim üzerime çıktı ve muhteşem kalçaları ile üzerimde zıplıyordu beni zevkten çıldırtan inlemelerini unutamam sonra çok geçmeden boşalmak istememesine rağmen o da dayanamadi ve kucağımda titreye titreye boşaldı bu benim için muhteşem bir andı sonra harika kalçalarınin arkasında doge pozisyonuna geçtim ve bende daha fazla dayanamayıp iliklerime kadar boşaldım gerçekten çok güzel di sonra duş alıp salona geçtik biraz daha güzel bir sohbetten sonra tekrar görüşmek üzere bana ayrılan vakit dolmadan ayrıldım tekrarını yaşamak isterim güzel kadın.
paylaşım için teşekkürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
827
3,214
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kapıda çok hoş kibar ve muhteşem güzelliği ile beni karşıladı. Salona alıp içecek birşeyler ikram etti. Güzel Hoş Bir sohbetten sonra duşumu alıp yatak odasına geçtim beni çok güzel bir kostüm ile baştan çıkardı önce sevgili gibi seviştik çok samimiydi sonraeni yatağa yatırdı harika bir sakso çekip beni benden aldı böyle hareketli ve istekli olmasına bayıldım sonra harika bir seks ile çeşitli pozisyonlarda zevkin doruklarına çıktık ve artık doge pozisyonunda dayanacak gücüm kalmadı ve iliklerime kadar boşaldim. Sonra duşa girip salona geçtik harika bir sohbetten sonra onun güzelliği karşısında ben yeniden hazırdım bunu fark eden buse hanım beni tekrar yatağa attı ve yine muhteşem bir sakso ile başladı bu sefer o benim üzerime çıktı ve muhteşem kalçaları ile üzerimde zıplıyordu beni zevkten çıldırtan inlemelerini unutamam sonra çok geçmeden boşalmak istememesine rağmen o da dayanamadi ve kucağımda titreye titreye boşaldı bu benim için muhteşem bir andı sonra harika kalçalarınin arkasında doge pozisyonuna geçtim ve bende daha fazla dayanamayıp iliklerime kadar boşaldım gerçekten çok güzel di sonra duş alıp salona geçtik biraz daha güzel bir sohbetten sonra tekrar görüşmek üzere, tekrarını yaşamak isterim güzel kadın.
Canim merhaba
Sizinle tanismak ve vakit gecirmis olmak cok guzeldi
Guzel yaziniz icin cok tsk ederim
Cok opuyorum ve sariliyorum🤗❤️🥰
Gorusmek uzere❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar