- 25 Nis 2022
- 33
- 126
- 54
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kötü giden bir günün sonlarına doğru buluştuğum Cansu Kaya, resmen bana cansuyu oldu diyebilirim. Sayesinde adeta yeniden canlandım, hayata döndüm. 24 Ekim günü yaşadığım 4 saatlik görüşmenin sonunda rahatlamış ve mutlu bir şekilde ayrıldım Cans'nun evinden. Evinin lokasyonu gayet uygun, tertemiz ve düzenli, kırmızı şarap eşliğinde tatığım ikramları ise çok zengindi.
Cansu parterini mutlu etmek için elinden geleni yapan, bunu yapaken kendisi de zevk almasını bilen çekici, seksi seven ve erkek ruhundan çok iyi anlayan bir kadın. Bütün okuyanların huzurunda kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Cansu ile masaj yatağında yaşadığım cowgirl tecrübesi ve iki kez dudaklarının arasında hissettiğim volkan patlamasını unutmam mümkün değil. Belki bir dahaki sefere, yakın arkadaşı ile birlikte duo tecrübesini de yaşarız. (Yakın arkadaşı kendisini biliyor
O'na da sevgilerimi gönderiyorum.) Seni kocaman öpüyorum Cansu, tekrar görüşmek üzere.

Cansu parterini mutlu etmek için elinden geleni yapan, bunu yapaken kendisi de zevk almasını bilen çekici, seksi seven ve erkek ruhundan çok iyi anlayan bir kadın. Bütün okuyanların huzurunda kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Cansu ile masaj yatağında yaşadığım cowgirl tecrübesi ve iki kez dudaklarının arasında hissettiğim volkan patlamasını unutmam mümkün değil. Belki bir dahaki sefere, yakın arkadaşı ile birlikte duo tecrübesini de yaşarız. (Yakın arkadaşı kendisini biliyor