Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanım ile 2. Randevu

illegal332 Çevrimdışı

illegal332

İyi ki hayallerimizi görmüyorlar 🙃
23 Haz 2013
54
91
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zaman sonra Cansu Hanım ile görüşme fırsatı buldum randevu saati vermiş olduğu konuma geldiğimde park sorunu yaşamadan giriş çıkışı rahat olan son derece güzel ve temiz evine giriş yaptım Cansu Hanım her zaman ki gibi çok kibar içten samimi bir Hanımefendi İkramlar eşliğinde geçmişten günümüzden güzel bir sohbetin ardından yatak odasına geçtik Cansu Hanım yatakta çok istekli çok detaya girmek istemiyorum kendinizi ona bırakmanız yeterli o sizi her türlü mutluluğa ulaştırır kendisine herşey için tekrar teşekkür ederim @Cansu kaya 😘😘

duygusal_81

Normal Üye
27 Şub 2015
42
45
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun zaman sonra Cansu Hanım ile görüşme fırsatı buldum randevu saati vermiş olduğu konuma geldiğimde park sorunu yaşamadan giriş çıkışı rahat olan son derece güzel ve temiz evine giriş yaptım Cansu Hanım her zaman ki gibi çok kibar içten samimi bir Hanımefendi İkramlar eşliğinde geçmişten günümüzden güzel bir sohbetin ardından yatak odasına geçtik Cansu Hanım yatakta çok istekli çok detaya girmek istemiyorum kendinizi ona bırakmanız yeterli o sizi her türlü mutluluğa ulaştırır kendisine herşey için tekrar teşekkür ederim @Cansu kaya 😘😘
Sevişmenize sağlık. En kısa zamanda ben de kendimi Cansu hanıma bırakacağım;)

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Seni tekrar görmek çok güzeldi. Bende sana tsk ederim guzel sohbetin için😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar