Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanım :)

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
111
306
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanımla bir kez daha görüşme fırsatım oldu.

Eve ulaşım kolay. Rahatça bulunabiliyor. Park yeri sıkıntısı yok. Toplu taşımayla veya taksiyle de çok rahatça gidebilirsiniz.

Eve giriş çok kolay, ev pırıl pırıl. Cansu sizi gayet güzel ikramlarla ağırlıyor. Kendisi güler yüzlü, canayakın, sohbeti hoş birisi.

Yatak kısmında ise beklentinizi yüksek tutabilirsiniz, hayal kırıklığı ihtimali yok.

Kendisine bu güzel ağırlama için çok teşekkür ediyorum. Umarım kısa sürede tekrar görüşme şansımız olur :)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,036
1,087
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrik ederim kısa ve net paylaşım için sağol

Oral-b Çevrimdışı
10 Eyl 2020
27
16
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sanki biraz mağazaya elbise aldım ve çıktım gibi anlatmışsınız. Soft geldi biraz 🙄

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Cansu hanımla bir kez daha görüşme fırsatım oldu.

Eve ulaşım kolay. Rahatça bulunabiliyor. Park yeri sıkıntısı yok. Toplu taşımayla veya taksiyle de çok rahatça gidebilirsiniz.

Eve giriş çok kolay, ev pırıl pırıl. Cansu sizi gayet güzel ikramlarla ağırlıyor. Kendisi güler yüzlü, canayakın, sohbeti hoş birisi.

Yatak kısmında ise beklentinizi yüksek tutabilirsiniz, hayal kırıklığı ihtimali yok.

Kendisine bu güzel ağırlama için çok teşekkür ediyorum. Umarım kısa sürede tekrar görüşme şansımız olur :)
Guzel paylaşımın için tsk ederim. Seni tanımak çok güzel. Bende bana vakit ayırıp misafirim olduğun için tsk ederim 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar