Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanımı Kendi Evinde Kimse Yenemez

Sawawas

Normal Üye
6 Eyl 2020
13
35
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhaba

Cansu uzun zamandır takibimdeydi. Kendisi ile dün akşam çok güzel bir 3 saat geçirdim.

İlk kez misafiri olacağım için tatlı ve ufak bir hediye alarak attığı konuma ulaştım. Akşam olmasına rağmen binanın çok yakınında bir yere aracı park ettim.

Kapıdan içeri girdiğimde karşımda gördüğüm kadının fiziği aklımı başımdan aldı. Salonunda çok güzel hazırlanmış bir masa duruyordu. Uzunca sohbet edip birbirimiz hakkında fikir sahibi olduktan sonra salonda başlayan ufak dokunuşlar kendimizi yatak odasında bulmamiza neden oldu.

Cansuya ifade vermeye giden ben öncelikle onun ifadesini almaya başladım. Vücudu pamuk gibi yumuşak ipek gibi pürüzsüz. Daha sonra cansu beni ters köşe yaptı ve 69 pozisyonunda devam ettik. inanılmaz bir oralla hiçbir damlasını boşa akıtmadan cansu hanım ilk golü bana atmış oldu.

Salonda biraz daha sohbet edip ikramlardan aldıktan sonra, bir ara birbirimize ne bekliyoruz der gibi baktık ve tekrar kendimizi odada bulduk. Cansu beni iyice kıvama getirdikten sonra o muhteşem kalçalarının arasında yerimi aldım ve ilk anal deneyimimi yaşamış oldum. İnanılmaz heyecanlı ve aşırı zevkli bir deneyim . daha önce neden yaşamamışım bu duyguyu dedirtiyor size cansu. Ve o güzel kalçalar arasında ikinci golü yiyorum cansu dan.

Bu kadında hiç kapris yok, hiç ego yok, olmaz demek yok. Yaptığı işi aşırı zevk alarak yapıyor. Karşısındaki insanın da zevk alacağı noktaları çok iyi biliyor.

İyice dinlendikten sonra cansu ile son kez sevişmeye başladık ama ne sevisme ikimzde birbirimizin noktalarını keşfettik. Bu sefer Cansu ya ben golümü attım. Zevkten attığı cigliklar beni de zirveye ulaştırdı ve son olarak sulu bir oralla Cansu da bana son golü attı ve hakem düdüğü çaldı:) Maç sonucu 3-1

Tecrübeli ve kaliteli bir insanla zaman gecirmek isteyen herkesin Cansu ya ifade vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Hediyeni kullandıkça beni hatırla güzel yürekli kadın. En kısa zamanda tekrar ifade vermek üzere.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Herkese merhaba

Cansu uzun zamandır takibimdeydi. Kendisi ile dün akşam çok güzel bir 3 saat geçirdim.

İlk kez misafiri olacağım için tatlı ve ufak bir hediye alarak attığı konuma ulaştım. Akşam olmasına rağmen binanın çok yakınında bir yere aracı park ettim.

Kapıdan içeri girdiğimde karşımda gördüğüm kadının fiziği aklımı başımdan aldı. Salonunda çok güzel hazırlanmış bir masa duruyordu. Uzunca sohbet edip birbirimiz hakkında fikir sahibi olduktan sonra salonda başlayan ufak dokunuşlar kendimizi yatak odasında bulmamiza neden oldu.

Cansuya ifade vermeye giden ben öncelikle onun ifadesini almaya başladım. Vücudu pamuk gibi yumuşak ipek gibi pürüzsüz. Daha sonra cansu beni ters köşe yaptı ve 69 pozisyonunda devam ettik. inanılmaz bir oralla hiçbir damlasını boşa akıtmadan cansu hanım ilk golü bana atmış oldu.

Salonda biraz daha sohbet edip ikramlardan aldıktan sonra, bir ara birbirimize ne bekliyoruz der gibi baktık ve tekrar kendimizi odada bulduk. Cansu beni iyice kıvama getirdikten sonra o muhteşem kalçalarının arasında yerimi aldım ve ilk anal deneyimimi yaşamış oldum. İnanılmaz heyecanlı ve aşırı zevkli bir deneyim . daha önce neden yaşamamışım bu duyguyu dedirtiyor size cansu. Ve o güzel kalçalar arasında ikinci golü yiyorum cansu dan.

Bu kadında hiç kapris yok, hiç ego yok, olmaz demek yok. Yaptığı işi aşırı zevk alarak yapıyor. Karşısındaki insanın da zevk alacağı noktaları çok iyi biliyor.

İyice dinlendikten sonra cansu ile son kez sevişmeye başladık ama ne sevisme ikimzde birbirimizin noktalarını keşfettik. Bu sefer Cansu ya ben golümü attım. Zevkten attığı cigliklar beni de zirveye ulaştırdı ve son olarak sulu bir oralla Cansu da bana son golü attı ve hakem düdüğü çaldı:) Maç sonucu 3-1

Tecrübeli ve kaliteli bir insanla zaman gecirmek isteyen herkesin Cansu ya ifade vermesi gerekiyor diye düşünüyorum. Hediyeni kullandıkça beni hatırla güzel yürekli kadın. En kısa zamanda tekrar ifade vermek üzere.
Paylaşımını okurken o anı tekrar yaşadım adeta😘 orgazm olurken o seslerim yüzünden atılmazsam evden, bir daha atılmam 😜😜 kesinlik hediyeni her kullandığımda aklımda olacaksın emin ol 🤗 evet maç 3-1 bitti ve ben galip olmuş oldum😉 seni tanımak ve seninle zaman geçirmek gercekden çok zevkli idi. Bana seni tanıma fırsatı verdiğin için tsk ederim.🥰😘

Sawawas

Normal Üye
6 Eyl 2020
13
35
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımını okurken o anı tekrar yaşadım adeta😘 orgazm olurken o seslerim yüzünden atılmazsam evden, bir daha atılmam 😜😜 kesinlik hediyeni her kullandığımda aklımda olacaksın emin ol 🤗 evet maç 3-1 bitti ve ben galip olmuş oldum😉 seni tanımak ve seninle zaman geçirmek gercekden çok zevkli idi. Bana seni tanıma fırsatı verdiğin için tsk ederim.🥰😘
Ben teşekkür ederim herşey için. Herşey çok güzeldi sen gibi. Eve gidecek halim kalmamıştı 😀 En yakın zamanda tekrar görüşelim.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,054
2,745
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Vayyy..Ne maç olmuş ama?👏👏👏

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Ben teşekkür ederim herşey için. Herşey çok güzeldi sen gibi. Eve gidecek halim kalmamıştı 😀 En yakın zamanda tekrar görüşelim.
Tabiki seve seve görüşmek isterim. Senden sonra öyle guzel uyumuşum ki mesajını sabah gördüm, rahatsız etmemek için dönüş yapmadım 😉 titrettin beni der gibi olmuş 😜😘

duygusal_81

Normal Üye
27 Şub 2015
42
45
Cinsiyetiniz nedir?
Detaylı anlatım için teşekkürler. Ben de en kısa zamanda Cansu hanıma mağlup olanlar kervanına katılmanın hayalini kuruyorum🥰

honor22 Çevrimdışı
30 Ağu 2020
52
21
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Demek yarin müsaitsin ama Kazanamayacagim savasa girmem

Crescent Çevrimdışı
18 Haz 2020
79
137
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanıma gidip pert olmayan yok gibi☺😂tabii farklı insanlarla görüsüyoruz hepsi de cok kıymetli ve degerli insanlar,hepsine olmasa da memnun kaldıklarımıza yorumlarımızı da yazıyoruz,sahsi olarak kadınlardan gittigim de cok ucuk taleplerde bulunmam bazılarında olur bazılarında olmaz yapmak istedigin seyler dusunce olarak,hatta kadın rahatsız olmasın diye de sorarım ya da hic girismem belli seylere, aslında malum seyler az cok herkes tahmin eder,fakat bazı hanımefendiler de standardın dısına cıkan kişiyi buna tesvik eden,genel de erkeklerin sevdigi bu konularda kolaylık saglayan, karsı tarafın hislerini anlayabilen... Bu forumda boyle izlenim aldıgım 3 hanım var biri @Cansu kaya digerleri de @EBRUSCRT ve @STAREYLÜL bu hanımlar cok farklı gibi geliyor nedense ona da ben cesaret edemiyorum... Bir gün zincirlerimi kırıp gidecem ama hükümet gibi kadınların yanında serdar ortac misali takılacam diye cekiniyorum 😂😂

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Cansu hanıma gidip pert olmayan yok gibi☺😂tabii farklı insanlarla görüsüyoruz hepsi de cok kıymetli ve degerli insanlar,hepsine olmasa da memnun kaldıklarımıza yorumlarımızı da yazıyoruz,sahsi olarak kadınlardan gittigim de cok ucuk taleplerde bulunmam bazılarında olur bazılarında olmaz yapmak istedigin seyler dusunce olarak,hatta kadın rahatsız olmasın diye de sorarım ya da hic girismem belli seylere, aslında malum seyler az cok herkes tahmin eder,fakat bazı hanımefendiler de standardın dısına cıkan kişiyi buna tesvik eden,genel de erkeklerin sevdigi bu konularda kolaylık saglayan, karsı tarafın hislerini anlayabilen... Bu forumda boyle izlenim aldıgım 3 hanım var biri @Cansu kaya digerleri de @EBRUSCRT ve @STAREYLÜL bu hanımlar cok farklı gibi geliyor nedense ona da ben cesaret edemiyorum... Bir gün zincirlerimi kırıp gidecem ama hükümet gibi kadınların yanında serdar ortac misali takılacam diye cekiniyorum 😂😂
Guzel paylaşımınız için tsk ederim. Siz değindiniz, bende biraz dillendireyim. Olumlu-olumsuz bütün yorumlar yazılmalı bence. Neden yazılmalı? Buradaki amaç beyler birbirine destek olması. Ben kendi adıma olumlu yorum bana yazıldığında boburleniyorum ve tabiri caizse, koltuklarım kabarıyor. Olumsuz yorumları da almak isterimki, hatam nedir bilip kendimi daha geliştirebilmek adına. Olumsuz yorumlar yazılırken de hakaret içermeden, neticede hepimiz insaniz. Benim gözümde, görüşmek kısmet olmamış olsada, forumda ki bütün pembislerin meziyetleri birbirinden farklı. Herkes keşfedilmeye değer diye düşünüyorum. Memnuniyet kısmı ise tamamen başka bisey, bazen herkes, herkesle memnun olup ordan mutlu ayrılamaya biliyor. 😘😘😘

honor22 Çevrimdışı
30 Ağu 2020
52
21
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz cesaretlendirilmeye ihtiyacım var söz vermedik ama elbet birgün

Crescent Çevrimdışı
18 Haz 2020
79
137
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Guzel paylaşımınız için tsk ederim. Siz değindiniz, bende biraz dillendireyim. Olumlu-olumsuz bütün yorumlar yazılmalı bence. Neden yazılmalı? Buradaki amaç beyler birbirine destek olması. Ben kendi adıma olumlu yorum bana yazıldığında boburleniyorum ve tabiri caizse, koltuklarım kabarıyor. Olumsuz yorumları da almak isterimki, hatam nedir bilip kendimi daha geliştirebilmek adına. Olumsuz yorumlar yazılırken de hakaret içermeden, neticede hepimiz insaniz. Benim gözümde, görüşmek kısmet olmamış olsada, forumda ki bütün pembislerin meziyetleri birbirinden farklı. Herkes keşfedilmeye değer diye düşünüyorum. Memnuniyet kısmı ise tamamen başka bisey, bazen herkes, herkesle memnun olup ordan mutlu ayrılamaya biliyor. 😘😘😘
Cansu hanım övgüyü hakediyorsunuz bu cok belli, acık konusmak gerekirse burda görüstügüm cogu hanımefendiden cok memnun ayrıldım, ayrılmadıgıma zaten yazmadım, cok az zaten bu kısım, ne olursa olsun karsı tarafı rencide edecegini düsünüyorum olumsuz bir düsüncenin, sonucta hepimiz insanız ne kadar elestiri desek de bozuluruz hakkımızda olumsuz seyler yazıldığında münasip dille yazılsa bile. Ya aslında burada olumsuz birsey derken hanımefendinin gittigindeki hal, hareket ve davranışlarındaki sogukluk ister istemez hissediyorsun ya da birliktelik asamasındaki tavırları bunlardan bahsediyorum az da olsa yasadım, boyle durumda dürüst olmak gerektiğini karsılıklı begeni olmazsa soylenmesi gerektiğini veya o gün olumsuz bir durum yasandıysa hanımefendi icin iptal edilmesi gerektiğine inananlardanım.Kabul edip o davranısları hissetmek de kötü oluyor cünkü erkek icin,tabii takmıyoruz o beni kaybetmiş oluyor oyle bakıyorum ben olaya, cünkü kimseye saygısızlık yapmayacak kadar ince düsünüyorum karsı tarafı kaybeden olarak görüyorum ve gayet mutluyum bu sekilde☺️🙏🌷

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Cansu hanım övgüyü hakediyorsunuz bu cok belli, acık konusmak gerekirse burda görüstügüm cogu hanımefendiden cok memnun ayrıldım, ayrılmadıgıma zaten yazmadım, cok az zaten bu kısım, ne olursa olsun karsı tarafı rencide edecegini düsünüyorum olumsuz bir düsüncenin, sonucta hepimiz insanız ne kadar elestiri desek de bozuluruz hakkımızda olumsuz seyler yazıldığında münasip dille yazılsa bile. Ya aslında burada olumsuz birsey derken hanımefendinin gittigindeki hal, hareket ve davranışlarındaki sogukluk ister istemez hissediyorsun ya da birliktelik asamasındaki tavırları bunlardan bahsediyorum az da olsa yasadım, boyle durumda dürüst olmak gerektiğini karsılıklı begeni olmazsa soylenmesi gerektiğini veya o gün olumsuz bir durum yasandıysa hanımefendi icin iptal edilmesi gerektiğine inananlardanım.Kabul edip o davranısları hissetmek de kötü oluyor cünkü erkek icin,tabii takmıyoruz o beni kaybetmiş oluyor oyle bakıyorum ben olaya, cünkü kimseye saygısızlık yapmayacak kadar ince düsünüyorum karsı tarafı kaybeden olarak görüyorum ve gayet mutluyum bu sekilde☺🙏🌷
Düşüncenize saygi duyuyorum. Ben olumsuz eleştirilere,saygi çerçevesinde açığım ve yapılmasını isterim😉😘

Applepine Çevrimdışı

Applepine

Normal Üye
3 Eyl 2019
43
74
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu Hanımla bir türlü denk gelemedik geleceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyorum 😍🍍

delonte

Normal Üye
11 Şub 2011
44
106
Cinsiyetiniz nedir?
Detaylı ve güzel paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar