Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu hanimla ilk bulusma

kingsizen Çevrimdışı

kingsizen

Normal Üye
12 Tem 2019
37
69
Cinsiyetiniz nedir?
Cansu hanimla gecelik program yapmal icin sozlestil sansima kendisi evde bayan arkadasi oldugunu ve beraber gorusme teklifiyle geldi ben bu teklifi alir almaz randevuya zamaninda erken gittim.Cansu hanim ve arkadasi olan Fatos hanim alimli, karsindakiyle sohbet etmeyi dinlemeyi bilen cok sevecen iki afet.Ilk kez gorusmeye gittigimde kendimde gereksiz bir heyecan durumu da yok degildi fakat Cansu ile sohbet ettilce o heycan da git gide kiriliyor ve rahatlama geliyordu kendilerinin evi gayet merkezi asiri derecede temiz ve tam ideal bir ev ortami sunmakta bunun da yanin kendilerinin hos sohbetleriyle birlesince adeta yanindan ayrilmak istemedim.Kendim cok yorgun oldugumda gorusmeyi erken bitirmek durumunda kaldim fakat kendisi hakkinda okudugum referanslar bence yetersiz ondan dolayi bu yaziyi yaziyorum kendisi gercekten isini severel ve isteyerek en guzelide dogal bir GFE yasattigindan oturu tessekkuru bir borc bilirim.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Cansu hanimla gecelik program yapmal icin sozlestil sansima kendisi evde bayan arkadasi oldugunu ve beraber gorusme teklifiyle geldi ben bu teklifi alir almaz randevuya zamaninda erken gittim.Cansu hanim ve arkadasi olan Fatos hanim alimli, karsindakiyle sohbet etmeyi dinlemeyi bilen cok sevecen iki afet.Ilk kez gorusmeye gittigimde kendimde gereksiz bir heyecan durumu da yok degildi fakat Cansu ile sohbet ettilce o heycan da git gide kiriliyor ve rahatlama geliyordu kendilerinin evi gayet merkezi asiri derecede temiz ve tam ideal bir ev ortami sunmakta bunun da yanin kendilerinin hos sohbetleriyle birlesince adeta yanindan ayrilmak istemedim.Kendim cok yorgun oldugumda gorusmeyi erken bitirmek durumunda kaldim fakat kendisi hakkinda okudugum referanslar bence yetersiz ondan dolayi bu yaziyi yaziyorum kendisi gercekten isini severel ve isteyerek en guzelide dogal bir GFE yasattigindan oturu tessekkuru bir borc bilirim.
merhaba. oncelikle biz sana cok tesekkur ediyoruz. nazik kibar bir beyefendi oldugun icin, ve kadinlara nasil davranmasini bildigin icin, ve randevuna zamanindan once geldigin icin ;) seni tanidigimiza sevindik canim. sevgiler...

Ali Dayı Çevrimdışı
7 Ocak 2011
758
245
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzel paylaşım için yaşayana ve yaşatana teşekkür.
ilgimi çeken bir bayan
@Cansu kaya

ricky Çevrimdışı
30 Mar 2019
109
84
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
daha önce beylikdüzü tarafında mıydı ız cansu hanum?

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,235
307
Forumda bir duo patlaması yaşanıyor. Paylaşım için teşekkürler. Sevişmek üzere @Cansu kaya ....

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar