Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu hanımla ilk görüşme

Plodez

Normal Üye
9 Ağu 2020
28
34
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar cansu hanımla ilk görüşmemizi gerçekleştirdim.Forumdan ilk defa bir bayanla görüştüm ve tadı damağımda kaldı. Ara verdiği dönemde mesaj atmıştım ve tekrar döndüğünün ertesi günü görüşme talebimi kabul etti. Evi merkezi konumda ulaşım rahat müthiş dekore edilmiş bir evi var. Kendisi alımlı ve bakımlı bir bayan. İlk olarak salonda güzel sohbetiyle başladı görüşmemiz sonrasında yatak odasına geçtiğimizde sanki sevgiliymişiz gibiydik. Yok onu yapmam bunu yapmam gibi birşey söz konusu olmadı. Özellikle oral'ı efsane. Önce cimcif ile başladık sonunu anal ile bitirdik 😊. Hele o inlemeleri yok mu anlatılmaz yaşanır. Bana böyle güzel bir saat yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Uğur

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,279
10,252
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Septokayba

Normal Üye
22 May 2020
47
33
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaslar cansu hnmla israrla randevu koparmistim kendisiyle bugun 5, 8 grsme yapicaktim ama dunden beri gelen uykusuzluk ve sabah itibariyle baslayan bulanti ve halsizlik beni istiharete mecbur etti gidecek gucu kendimde bulamadim evinde rahatsizlanir tadimiz tuzumuz kacar diye kendisini bilgilendirdim sagolsun buyuk anlayis olgunlukla karsilamis olup beni karakteri ile birkez daha fethetti buradan kendisinden binlerce kez ozur diliyorum kabul etsin saglikli guzel gunler diliyorum tum foruma

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,940
Arkadaşlar cansu hanımla ilk görüşmemizi gerçekleştirdim.Forumdan ilk defa bir bayanla görüştüm ve tadı damağımda kaldı. Ara verdiği dönemde mesaj atmıştım ve tekrar döndüğünün ertesi günü görüşme talebimi kabul etti. Evi merkezi konumda ulaşım rahat müthiş dekore edilmiş bir evi var. Kendisi alımlı ve bakımlı bir bayan. İlk olarak salonda güzel sohbetiyle başladı görüşmemiz sonrasında yatak odasına geçtiğimizde sanki sevgiliymişiz gibiydik. Yok onu yapmam bunu yapmam gibi birşey söz konusu olmadı. Özellikle oral'ı efsane. Önce cimcif ile başladık sonunu anal ile bitirdik 😊. Hele o inlemeleri yok mu anlatılmaz yaşanır. Bana böyle güzel bir saat yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Uğur
Guzel paylaşım için tsk ederim. Seni tanımak da çok güzeldi. Tekrar görüşmek üzere. Sevgiler😘😘😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,940
Arkadaslar cansu hnmla israrla randevu koparmistim kendisiyle bugun 5, 8 grsme yapicaktim ama dunden beri gelen uykusuzluk ve sabah itibariyle baslayan bulanti ve halsizlik beni istiharete mecbur etti gidecek gucu kendimde bulamadim evinde rahatsizlanir tadimiz tuzumuz kacar diye kendisini bilgilendirdim sagolsun buyuk anlayis olgunlukla karsilamis olup beni karakteri ile birkez daha fethetti buradan kendisinden binlerce kez ozur diliyorum kabul etsin saglikli guzel gunler diliyorum tum foruma
Sağlık olsun. Hayatımizda bazen aksilikler olabiliyor. Sağlık herşeyden önemli. Haber verildiği takdirde iptallerin yapılması çok normal. Bunun için ozur dilenecek bir durum yok. Sağlıklı günler dilerim 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar