Sizin sorunuz aslında çok kişi tarafından merak edilen ama bir türlü gelen partnerlerden yanıt bulunamayan bir soru ve ben daha önce bahsetmiştim tekrar bahsedeceğim. Yuzu guzelmi? Neye göre kime göre... Ben karadeniz kadınıyım hatta tipik karadeniz at gibi derlerya ondan oluyorum biraz, keskin yüz hatlarim var heee bir gün brad pitt bulursam angelina jolia olabilirim estetik acayip yapıyor valla

birde merak ediyorum yuzu guzel olan çok bayan partnerimiz var burada kendilerinden randevu alıp gidip sadece seyrediyorsunuz galiba başka bisey yaşanmaz çünkü biblo gibi al seyret

guzel değilim diyerek size cevap vermek istiyorum. Ses tonu guzelmi? Bu kadar kolaycı olmayın herşeyi gelen partner beylerden beklemeyin arayıp iletişim kurun sesi duyduğunuzda konuştuğunuz da samimiyet daha sıcak oluyor bunuda en azından yapın ve kulaginizla duyun. Sesim guzel değil kaba çıkıyor biraz. Bakımlimi? Ben daha bu platformda hiç bakımsız bayan partner ne gördüm ne duydum yazılan referanslardada nekadar bakımlı olduğu herkesin belirtiliyor. Bakımlı değilim dus almam pek, dis fircalamam, sacim basim daginik severim. Umarim sizi aydinlata bilmisimdir. Tsk ler.