Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu hanımla Masaj Keyfi

Albayb Çevrimdışı
20 Haz 2019
237
263
Herkese selamlar Cansu Hanımla uzun süredir görüşmek istiyordum ve sonunda fırsatını bulup görüşme imkanı yakaladım. Cansu hanımın evinin konumu evinin içi dışı ve araç park konusunda bir sorun bulunmuyor. Cansu hanıma gelince de İletişime açık sıcak kanlı dinleyen ve ilgi gösteren bir yapıya sahip. Masaj konusunda ilk kurban ben oldum. Masaj Keyfini ilk olarak yaşadığım için tüm forum ailesine köşe taşları ile bilgi vermek isterim. Masaj odasının ambiyansı ve atmosferi çok iyi ve bununla birlikte Cansu hanımın ilgisi ve masaj performası çoook çook iyi diyebilirim. Tüm vücuduma yavaş yavaş yapmış olduğu yağlı masaj inanın üzerimde ki tüm stresi aldı ve beni kuş gibi yaptı(bu konuda çok yetenekli olduğunu söylemem gerekiyor benim beklentimin çok üzerinde bir performans sergiledi.). Masaj sonrasında kendi elleri ile beni yıkamasıda harika oldu tabii. Geçirdiğim tüm süre sonunda rahatlamış ve mutlu bir şekilde ayrıldım. Tekrar görüşmeyi isterim.
her şey için teşekkürler @Cansu kaya

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,940
Herkese selamlar Cansu Hanımla uzun süredir görüşmek istiyordum ve sonunda fırsatını bulup görüşme imkanı yakaladım. Cansu hanımın evinin konumu evinin içi dışı ve araç park konusunda bir sorun bulunmuyor. Cansu hanıma gelince de İletişime açık sıcak kanlı dinleyen ve ilgi gösteren bir yapıya sahip. Masaj konusunda ilk kurban ben oldum. Masaj Keyfini ilk olarak yaşadığım için tüm forum ailesine köşe taşları ile bilgi vermek isterim. Masaj odasının ambiyansı ve atmosferi çok iyi ve bununla birlikte Cansu hanımın ilgisi ve masaj performası çoook çook iyi diyebilirim. Tüm vücuduma yavaş yavaş yapmış olduğu yağlı masaj inanın üzerimde ki tüm stresi aldı ve beni kuş gibi yaptı(bu konuda çok yetenekli olduğunu söylemem gerekiyor benim beklentimin çok üzerinde bir performans sergiledi.). Masaj sonrasında kendi elleri ile beni yıkamasıda harika oldu tabii. Geçirdiğim tüm süre sonunda rahatlamış ve mutlu bir şekilde ayrıldım. Tekrar görüşmeyi isterim.
Okadar kosturmacanin için de vakit ayırıp misafirim olduğun için çok tsk ederim. Şunu anladım ki masaj da olacaksa 2 saat yetmiyormuş 😉 seni tanımak, seninle vakit geçirmek ve sana masaj yapmak bana da inanılmaz keyif verdi🥰 sabırla masaja başlayacağım günü beklemen ayrıca guzeldi😜 bana zaman ayırdığın için ben sana tsk ederim 😘

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,059
2,381
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Yeni servisin hayırlı olsun cnm..biz de gelebilirmiyiz masaja çok ihtiyacim arkiz 😁randevu alsak senden diyorum 😁

Son düzenleme:
28 Ocak 2021
86
65
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
cansu hnm dan CANSUyu alanada susuzkalmışa CANSUyu verenede tebrikler

Albayb Çevrimdışı
20 Haz 2019
237
263
Okadar kosturmacanin için de vakit ayırıp misafirim olduğun için çok tsk ederim. Şunu anladım ki masaj da olacaksa 2 saat yetmiyormuş 😉 seni tanımak, seninle vakit geçirmek ve sana masaj yapmak bana da inanılmaz keyif verdi🥰 sabırla masaja başlayacağım günü beklemen ayrıca guzeldi😜 bana zaman ayırdığın için ben sana tsk ederim 😘
evet öncelikle 2 saat kesinlikle yeterli olmuyor bunu açıkça söyleyebilirim. Her sey için bir kez daha teşekkürler 🙏

Egelim Çevrimdışı
22 Haz 2020
63
46
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
410
462
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

hbrjedi Çevrimdışı
6 Ağu 2019
84
142
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu Hanımın 10 parmağında 10 marifet.. Bize de hem kutlamak hem de nemek düşer..

16 Eki 2020
295
283
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım İçin teşekkürler
Masaj çok güzel bir seçenek :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar