Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Hanımla merhaba

12 Eyl 2018
103
35
Bugün Cansu Hn ile uzun bir aradan sonra görüşme yapmaya başladım.Malum pandemi süreci iş güç koşturmaca dan kendim için bir fırsat yaratıp Cansu hanıma görüşme isteğimi ilettim hızlı geri dönüşüyle bugün için 2 saatlik yeni yerinde ilk benimle başladı.
Kendisi fotoğraflarında gördüğünüz gibi çok hoş uzun boylu endamı yerinde bir pembişimiz.ilk tanışma,muhabbet ellerinden köpüklü kahve sonrasında hop ifade vermeye aldı beni gel bi tanışıp kaynaşalım dedi inanın ben demedim o dedi🥰
Yatak kısmını kısa geçiyorum tatmin edici bir oral sonrasında cim ile gelen depoyu boşaltılmasına hemde final ikinci raundta biraz benden kaynaklı upupupuzun bir oralle bitti.
Kendisine sıcak canayakın misafirperverliği den dolayı teşekkür ederim.Tekrargörüşmek dileğiyle öpüyorum

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,438
2,007
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün Cansu Hn ile uzun bir aradan sonra görüşme yapmaya başladım.Malum pandemi süreci iş güç koşturmaca dan kendim için bir fırsat yaratıp Cansu hanıma görüşme isteğimi ilettim hızlı geri dönüşüyle bugün için 2 saatlik yeni yerinde ilk benimle başladı.
Kendisi fotoğraflarında gördüğünüz gibi çok hoş uzun boylu endamı yerinde bir pembişimiz.ilk tanışma,muhabbet ellerinden köpüklü kahve sonrasında hop ifade vermeye aldı beni gel bi tanışıp kaynaşalım dedi inanın ben demedim o dedi🥰
Yatak kısmını kısa geçiyorum tatmin edici bir oral sonrasında cim ile gelen depoyu boşaltılmasına hemde final ikinci raundta biraz benden kaynaklı upupupuzun bir oralle bitti.
Kendisine sıcak canayakın misafirperverliği den dolayı teşekkür ederim.Tekrargörüşmek dileğiyle öpüyorum
Bu keyifli Paylaşım için teşekkürler,sevişmenize sağlık.. 👍

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,938
Güzel paylaşımın için tsk ederim. Seni tanımak güzeldi 😘 tanımaya devam etmek ayrı bir guzel olacak 😉 şu konuya hemen aydınlatayım, evime yeni taşındım malum 🤗 ama meraklı bir alt kat esnaf komsum mevcutta 😜 bu nedenle bir süre sevgili @EDA 'nin eski evinde görüşme yapacağım gündüzleri 😉 kısa bir süreliğine yeni evimin çevresini tanımak adına böyle bir karar aldım ve sevgili @Mef1453 de doğal olarak yeni evimde ilk misafirim oldu😘😘 sevgiler 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar