Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu ile muhteşem geçen 2 saatimiz

Gezgin6

Normal Üye
3 Ara 2019
2
5
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese iyi forumlar Cansu hanım ile bugün kendi evinde 2 saatlik görüşmem oldu kendisi o kadar çok sıcak kanlı ve samimi ki evine girdiğiniz den çıkışınıza kadar o samimiyetini hissettiriyor bir ara kalk git artık bakışı atmasa idi kalkacağım yoktu :) tabiki işin esprisi o anladı :) ben çok memnun ayrıldım. Kendisine herşey için teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Öncelikle herkese iyi forumlar Cansu hanım ile bugün kendi evinde 2 saatlik görüşmem oldu kendisi o kadar çok sıcak kanlı ve samimi ki evine girdiğiniz den çıkışınıza kadar o samimiyetini hissettiriyor bir ara kalk git artık bakışı atmasa idi kalkacağım yoktu :) tabiki işin esprisi o anladı :) ben çok memnun ayrıldım. Kendisine herşey için teşekkür ederim en kısa zamanda tekrar görüşmek ümidiyle...
Guzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Sende okadar naif, sevimli, tatlı bir beyefendisin ki tesekkuru ben borc bilirim 😘 bakisim kalk git degildi aslinda daha da otursan git demezdim emin ol ;)

Gezgin6

Normal Üye
3 Ara 2019
2
5
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Guzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. Sende okadar naif, sevimli, tatlı bir beyefendisin ki tesekkuru ben borc bilirim 😘 bakisim kalk git degildi aslinda daha da otursan git demezdim emin ol ;)
Kalk git demeyeceğine sıcaklığın ve samimiyetini fazlası ile göstererek belli ettin zaten tekrar teşekkür ederim 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar