- 9 Ara 2021
- 1,100
- 1,943
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bir masaj sever olduğumu saklamıyorum, masajdan çok hoşlanıyorum ve fakat @Cansu kaya hanım ile kendi değerlerimi yıktım 
Her şey çok güzel başlamıştı aslında. Bir kaç gün önce kendisinin paylaştığı evindeki masaj yatağını (pembe çizgimizdir
) gösteren paylaşımını görünce hemen telefona sarıldım ve dün için kendisinin seçeceği erken bir saatte ilk görüşmemiz için randevu istedim. Olumlu cevap gelince artık heyecanla saatleri saymaya başladım.
Vakit tamam, mekan tamam, zile bas ve kapı açılsın, bakalım karşıma nasıl bir insan çıkacak. Kapı açıldı, boy pos endam güzellik tamam derken oda ne? Cansu hanımın tanıtım sayfasında yazdığı yaş ile alakası yok? (evet tanıtım sayfalarını bazılarımız okuyor
) Kendisi orada yazan rakamdan 10 yıl daha genç gösteriyor? Emin olmak için bir kaç defa sordum, doğru imiş. Neyse yine de daha genç olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam 
Sonrasında zengin ikramlar, (görüşme sabah sabah olunca şarap, viski diyemiyorum
) çaylar, kahveler, çerezler, kuruyemişler, kurabiyeler. Kimsin nesin birbirini tanımaya yönelik konuşmalar, ortak noktalar, sohbetler, muhabbetler. Aklından süreyi 3 saat organize etmiştim keşke daha fazla olsamıydı bu kız bu süreye sığmaz düşüncelerinin geçmesi...
Sohbetin bir noktasında Cansu hanımın vücudumda bacakları bacaklarımın üstüne gelmeye başladı. Anladımki banyo zamanı gelmiş. Banyo tertemiz, havlular temizlik kokulu, duşumu aldım yatağa geçtik. Masaj yapılacak diye konuşmuştuk. Yatağın yanında öpüş başlayınca masajı sonra yaparız dedim. Oradan yatakta alt alta üst üste uzun bir süre devam ettik
Cansu hanım yatakta sizi tanımaya, nelerden hoşlandığınızı öğrenmeye çalışıyor ve maksimum zevki almanızı sağlamak istiyor. Dokunmaktan ve dokunulmaktan çok hoşlanıyor
.
O güne mi özeldi bilmiyorum birlikte 4*100 metre bayrak yarışı yerine 42Km maraton koştuk
beni bir an için bile yalnız bırakmadı hep destekledi, cesaretlendirdi 
En sonunda vücutlar yoruldu yatağa serildik. Bu sefer masaj yapmak istedi. Verdiği sözden dönmeyen, erkeğini her koşulda mutlu etmeyi görev haline getirmiş Anadolu kadını
Ve ben masaj istemedim (evet istemedim
) sadece yanımda yatmasını vücutlarımızın birbirine yapışık halde durmaya devam etmesini rica ettim. Yanımda sakin yatarken ve burnum saçlarının kokusunu içime çekerken, boynuna, omuzlarına öpücükler kondurdum, parmak uçlarım ile son derece yavaş biçimde onu sevdim. Dünyadan nasıl bir kopuş yaşayıp beynim o anları nasıl kaydetti ise şu anda hala o anları tekrar yaşıyorum.
Tabiki her şeyin sonu olduğu gibi bu güzellikte sonsuza kadar sürmeyecekti. Ben kimim, nerede çalışıyorum, öğleden sonra hangi toplantılarım vardı gibi gereksiz bilgiler ile kalktım, duşumu aldım, son bir çay daha rica ederek kısa bir sohbetten sonra öpücük ile dünyaya dönüş yaptım.
@Cansu kaya sağlığımız yerinde olduktan sonra o masajı yapacağız canım
Her şey için tekrar teşekkürler.

Her şey çok güzel başlamıştı aslında. Bir kaç gün önce kendisinin paylaştığı evindeki masaj yatağını (pembe çizgimizdir

Vakit tamam, mekan tamam, zile bas ve kapı açılsın, bakalım karşıma nasıl bir insan çıkacak. Kapı açıldı, boy pos endam güzellik tamam derken oda ne? Cansu hanımın tanıtım sayfasında yazdığı yaş ile alakası yok? (evet tanıtım sayfalarını bazılarımız okuyor

Sonrasında zengin ikramlar, (görüşme sabah sabah olunca şarap, viski diyemiyorum

Sohbetin bir noktasında Cansu hanımın vücudumda bacakları bacaklarımın üstüne gelmeye başladı. Anladımki banyo zamanı gelmiş. Banyo tertemiz, havlular temizlik kokulu, duşumu aldım yatağa geçtik. Masaj yapılacak diye konuşmuştuk. Yatağın yanında öpüş başlayınca masajı sonra yaparız dedim. Oradan yatakta alt alta üst üste uzun bir süre devam ettik

O güne mi özeldi bilmiyorum birlikte 4*100 metre bayrak yarışı yerine 42Km maraton koştuk

En sonunda vücutlar yoruldu yatağa serildik. Bu sefer masaj yapmak istedi. Verdiği sözden dönmeyen, erkeğini her koşulda mutlu etmeyi görev haline getirmiş Anadolu kadını

Tabiki her şeyin sonu olduğu gibi bu güzellikte sonsuza kadar sürmeyecekti. Ben kimim, nerede çalışıyorum, öğleden sonra hangi toplantılarım vardı gibi gereksiz bilgiler ile kalktım, duşumu aldım, son bir çay daha rica ederek kısa bir sohbetten sonra öpücük ile dünyaya dönüş yaptım.
@Cansu kaya sağlığımız yerinde olduktan sonra o masajı yapacağız canım