Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu kaya hanım ile görüşmem.

Depdep37 Çevrimdışı

Depdep37

Normal Üye
24 Ocak 2021
49
134
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bugün cansu hanım ile 3 saatlik bir randevu gerçekleştirdik forumda 2. Görüşmemi gerçekleştirdim çok konuşkan biri değilimdir kendisini sıktıysam veya bir yanlışım olduysa affola gelelim asıl meseleye kendisi çok iyi birisi, anlayışlı, ikramları olsun masajı olsun diğer meseleler olsun çok memnum kaldım tekrar görüşürmüyüm evet görüşürüm gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

1 Tem 2021
90
64
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim sabirsizlikla tanismak istedigim 3 bayandan biri Cansu hanim. Bayram sonrasi Istanbul'da olacagim, umarim Cansu Hanim'dan randevu koparabilirim.

matador23

Normal Üye
29 Haz 2021
3
1
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım ve bilgi için çok teşekkürler. bende en kısa zamanda kendisini ziyaret etmek istiyorum.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,938
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar bugün cansu hanım ile 3 saatlik bir randevu gerçekleştirdik forumda 2. Görüşmemi gerçekleştirdim çok konuşkan biri değilimdir kendisini sıktıysam veya bir yanlışım olduysa affola gelelim asıl meseleye kendisi çok iyi birisi, anlayışlı, ikramları olsun masajı olsun diğer meseleler olsun çok memnum kaldım tekrar görüşürmüyüm evet görüşürüm gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Güzel düşüncelerin için tşk ederim. Seni tanımak güzeldi, tek sorun çok az konuşuyorsun 😜

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,028
1,146
Paylaşım için her ikinize de teşekkürler. Sevişmenize sağlık...

Serhat11 Çevrimdışı
25 Haz 2019
214
311
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansum harikadir 4.kez gidicem insallah yakında

BreAkerRoy

Normal Üye
5 Nis 2019
5
25
Cinsiyetiniz nedir?
Merak ettiğim birisi umarım kısa zaman içinde gorusuruz

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar