- 22 Haz 2016
- 91
- 191
- Cinsiyetiniz nedir?
Dün gece Cansu Kaya'ya misafir oldum.
Davranışsal Finans derki çok seçenek varsa karar vermek zordur. Bende dün için beklentilerimi listeledim. O zaman karar vermek kolay oldu.
Beklentilerim:
GFE tadında hoş sohbet, samimi ve içten muhabbet edeceğim,
Oral konusunda başarılı,
Göğüsleri eli avucu dolduran güzel bir kadınla vakit geçirmek.
Bulduklarım:
Fazla fazlasını buldum.
Oral konusunda Cansu bugüne kadar ki yaşadığım en başarılı performansa imza attı.
Göğüsler eli avucu fazlasıyla dolduruyor.
Sanki karşımda yeni tanıdığım biri değil yıllardır tanıdığım biri vardı. Çok anlayışlı, içten ve oldukça samimi.
Evi çok temiz park sorunu olmayan bir yer.
3 saat nasıl geçti hiç anlamadım. @Cansu kaya dün seninle geçirdiğim her dakikadan ayrı bir keyif aldım. Beni misafir ettiğin ve ikramların için çok çok teşekkür ederim.
Davranışsal Finans derki çok seçenek varsa karar vermek zordur. Bende dün için beklentilerimi listeledim. O zaman karar vermek kolay oldu.
Beklentilerim:
GFE tadında hoş sohbet, samimi ve içten muhabbet edeceğim,
Oral konusunda başarılı,
Göğüsleri eli avucu dolduran güzel bir kadınla vakit geçirmek.
Bulduklarım:
Fazla fazlasını buldum.
Oral konusunda Cansu bugüne kadar ki yaşadığım en başarılı performansa imza attı.
Göğüsler eli avucu fazlasıyla dolduruyor.
Sanki karşımda yeni tanıdığım biri değil yıllardır tanıdığım biri vardı. Çok anlayışlı, içten ve oldukça samimi.
Evi çok temiz park sorunu olmayan bir yer.
3 saat nasıl geçti hiç anlamadım. @Cansu kaya dün seninle geçirdiğim her dakikadan ayrı bir keyif aldım. Beni misafir ettiğin ve ikramların için çok çok teşekkür ederim.