- 25 Kas 2016
- 248
- 240
- Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba...İşim nedeniyle biraz spontane ve aynı gün program yapabiliyorum.Bu da genelde ret olma durumuna sokuyor beni.Cansu ile de birkaç kere yazışmamıza rağmen hep ret yedim.Dun için müsaitliği olduğunu söylediğinde,tamam geliyorum dedim.Evin konumu gayet rahat bulunabilecek yerde,zaten Cansu konum atıyor.Merdivenlerden çıkarken kapı açıktı ve Cansu tüm heybetiyle karşımdaydı.Hem yüz güzelliği hemde vucut diriliği tam yerinde idi.Klasik el yüz yıkamadan sonrasında içten bir kucaklaşma ile salona geçip sohbete başladık.Hem güzel hemde donanımlı bayan ile sohbette gayet keyifli oluyor.Sohbet devam ederken bir anda dudaklar birleşti ve banyoya duşa doğru yol aldım.Duş çıkışı o güzel odaya girdiğimde iki yatak vardı,biri masaj yatağı idi.Hangisi diye sorduğumda ;sen ilk büyük yatağa geç de ifadeni alayım dedi ve hakikaten aldı.Güzel bir önsevişme,karşılıklı oraller ;bu arada gayet nefis kesici oral yapıyor,farklı pozisyonlar ve akibinde cim ile pestilim çıktı.Bayağı bir süre ikimizde yatakta kalakaldık ve güzel neseli sohbete devam ettik.Az süre kalsa da;gel masaj yapacağım öyle gideceksin demesi çok hoştu.Her ne kadar masajı kısa tutsa da süreden dolayı gayet iyi idi.
Son derece güzel bir görüşme idi,çok keyif aldım.
Kendisinin verdiği sözler için daha uzun bir zamanda tekrar görüseceğiz.Şimdiye kadar gitmemiş olanların bayağı bir şey kaçırmış olduklarını da burada hatırlatmak isterim.
Son derece güzel bir görüşme idi,çok keyif aldım.
Kendisinin verdiği sözler için daha uzun bir zamanda tekrar görüseceğiz.Şimdiye kadar gitmemiş olanların bayağı bir şey kaçırmış olduklarını da burada hatırlatmak isterim.