Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya ile görüşme

litty

Normal Üye
24 Tem 2019
4
17
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
pazar günü saat 12de 2 saatlik bir görüşmem oldu ve forumdaki ilk görüşmemdi. benim için en önemlisi karşıdaki kişinin bu işi keyif alarak yapması ve o kişinin olabildiğince doğal biri olmasıdır. bu beklentimi kesinlikle karşılayan biri oldu. tanıdığıma çok memnum oldum, şimdiden eskiden tanışıyormuş gibi yakın hissediyorum. bu samimiyeti vermesi, onun ne kadar özel biri olduğunu gösteriyor. kendisini mutlu sona ulaştırmak da benim için ayrı bi keyif oldu :))

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
pazar günü saat 12de 2 saatlik bir görüşmem oldu ve forumdaki ilk görüşmemdi. benim için en önemlisi karşıdaki kişinin bu işi keyif alarak yapması ve o kişinin olabildiğince doğal biri olmasıdır. bu beklentimi kesinlikle karşılayan biri oldu. tanıdığıma çok memnum oldum, şimdiden eskiden tanışıyormuş gibi yakın hissediyorum. bu samimiyeti vermesi, onun ne kadar özel biri olduğunu gösteriyor. kendisini mutlu sona ulaştırmak da benim için ayrı bi keyif oldu :))
Guzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim😘 kitap hediyen içinde ayrıca teşekkür ederim🤗 seni tanımak ve sevişmek keyif verdi 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar