Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu kaya ile görüşmem hakkında

bkurt

Normal Üye
15 May 2015
4
18
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba,Cansu ile cumartesi günü 6 saatlik bir görüşmem oldu.ismim mustafa ,49 yaşındayım ve forumdan ilk defa bir hanım ile görüşme yaptım.uzun bir inceleme ve hakkında yazılan tüm olumlu referanslardan dolayı cansu kaya ile pazartesi günü temas kurarak cumartesi için randevulaştık ve cuma günü de bir aksilik olmadığı konusunda teyidleştik.cumartesi saat 11 gibi evine gittim ve ev konum olarak çok rahat ve kolay bulunabilir,park sorunu olmayan bir yerde.aşırı derecede heyacanlıyım eve çıkarken ve kapıda beni bekleyen mini etekli ve derin dekolteli bluz ü ile cansu yu gördüğüm an zaten dizlerimin bağı çözüldü o an.Cansu çok tecrübeli bir kadın beni hemen salana aldı ve uzun uzun sohbet ettik kahvemizi içtik,biraz güldük biraz dertleştik 1 saat nasıl geçti inanın anlamadım fakat çok rahatladım sanki 2-3 defa gelmiş ve cansuyu çok iyi tanıyormuşum gibi hissettim.Hadi bakalım senin şu heyacanı bir halledelim artık dedi ve o hazırlanırken ben de duşumu aldım.yatak odasına geçtim yatakta beni bekleyen o güzelin yanına uzandım,dudaklarımız buluştu öncelikle çok ateşli ve uzun bir öpüşmeden sonra ben hafifçe aşağı göğüslere ve ordan da en ateşli bölgeye indim ve cansuyu uzun uzun yavaş yavaş dil darbelerimle heryerinden yaladım.bir çok erkeğin de başında olan ilkinde erken boşalıcam korkusu ile önce cansuyu dilimle boşaltmak istedim ve bunda da başarılı oldum titreyerek ve bol inlemeli rahatlaması sonrası o beni ele aldı ve yaklaşık 1 saattir zaten zor durumda olan benim ufak arkadaşım dayanamadı tahminen 15-20 sn lik bir direnç gösterdi ve o muhteşem patlama cansunun ağzında gerçekleşti.biraz dinlenme ve duş sonrası yine uzun bir sohbet peşine amacım yatak odasındaki masaj masasına geçmek ve ona masaj yapmak ve söyledim çok hoşuna gitti cansunun hemen geçtik ve yaklaşık 40 dk falan cansuya masaj yaptım masaj masasında hem ellerim hem de dilim le tabi cansunun heryerine dokundum.karşılıklı zevk aldık ve cansunun şu cümlesi ile sen mi bana geldin ben mi sana geldim demesiyle gülüştük ve masaj masasında başlayan onun bana yaptığı oral seks ile ordan kendimizi yatağa attık ve küçük arkadaşım bu sefer 1-2 dk falan dir

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
157
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel akıcı bir anlatım için teşekkürler. Yaşayan ve yaşatana teşekkürler. Sanki anlatım yarıda kesildi gibi sonuç bölümü gelmedi

bkurt

Normal Üye
15 May 2015
4
18
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhaba,Cansu ile cumartesi günü 6 saatlik bir görüşmem oldu.ismim mustafa ,49 yaşındayım ve forumdan ilk defa bir hanım ile görüşme yaptım.uzun bir inceleme ve hakkında yazılan tüm olumlu referanslardan dolayı cansu kaya ile pazartesi günü temas kurarak cumartesi için randevulaştık ve cuma günü de bir aksilik olmadığı konusunda teyidleştik.cumartesi saat 11 gibi evine gittim ve ev konum olarak çok rahat ve kolay bulunabilir,park sorunu olmayan bir yerde.aşırı derecede heyacanlıyım eve çıkarken ve kapıda beni bekleyen mini etekli ve derin dekolteli bluz ü ile cansu yu gördüğüm an zaten dizlerimin bağı çözüldü o an.Cansu çok tecrübeli bir kadın beni hemen salana aldı ve uzun uzun sohbet ettik kahvemizi içtik,biraz güldük biraz dertleştik 1 saat nasıl geçti inanın anlamadım fakat çok rahatladım sanki 2-3 defa gelmiş ve cansuyu çok iyi tanıyormuşum gibi hissettim.Hadi bakalım senin şu heyacanı bir halledelim artık dedi ve o hazırlanırken ben de duşumu aldım.yatak odasına geçtim yatakta beni bekleyen o güzelin yanına uzandım,dudaklarımız buluştu öncelikle çok ateşli ve uzun bir öpüşmeden sonra ben hafifçe aşağı göğüslere ve ordan da en ateşli bölgeye indim ve cansuyu uzun uzun yavaş yavaş dil darbelerimle heryerinden yaladım.bir çok erkeğin de başında olan ilkinde erken boşalıcam korkusu ile önce cansuyu dilimle boşaltmak istedim ve bunda da başarılı oldum titreyerek ve bol inlemeli rahatlaması sonrası o beni ele aldı ve yaklaşık 1 saattir zaten zor durumda olan benim ufak arkadaşım dayanamadı tahminen 15-20 sn lik bir direnç gösterdi ve o muhteşem patlama cansunun ağzında gerçekleşti.biraz dinlenme ve duş sonrası yine uzun bir sohbet peşine amacım yatak odasındaki masaj masasına geçmek ve ona masaj yapmak ve söyledim çok hoşuna gitti cansunun hemen geçtik ve yaklaşık 40 dk falan cansuya masaj yaptım masaj masasında hem ellerim hem de dilim le tabi cansunun heryerine dokundum.karşılıklı zevk aldık ve cansunun şu cümlesi ile sen mi bana geldin ben mi sana geldim demesiyle gülüştük ve masaj masasında başlayan onun bana yaptığı oral seks ile başlayan benim maceram yatakta son buldu.duş alıp salona geçtik bu sefer bir duble viski içerek yine uzun bir sohbet sonrası hadi bakalım şimdi ben sana masaj yapıcam dedi ve muhteşem bir saatlik performans sergiledi cansu inanılmaz yetenekli olduğunu söylemeliyim gerçekten çok zevkle ve sanki o an kendine masaj yapılıyor gibi hissederek yapıyor masajı herkesi masaj için cansuya gitmeye tavsiye ediyorum.ve masaj sonrası hadi seni yıkayalım duşta sevişiriz dedi bir anda kendimizi duşta bulduk güzelce yıkadı beni duşta uzun soluklu bir oral sekle finali yaptık.6 saat öyle bir geçtiki cansu ile sadece bunları yaşayın ve cansu yu tanımadan da ölmeyin derim.tekrar görüşmek üzere vedalaştık ve kapıda uzun bir öpüşme faslından sonra da ayrıldım.cansu herşey için teşekkür ederim çok mutlu ve huzurla ayrıldım yanından.inşaalh tekrar görüşürüz.sevgiyle ve sağlıkla kal....

mustafa

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
333
636
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık diyorum, @Cansu kaya mutlaka tanışılması gereken bir pembişimiz dir.

bkurt

Normal Üye
15 May 2015
4
18
Cinsiyetiniz nedir?
ilk paylaşım ın ve cansu nun yaşattığı heyacandan diyelim noktasız gitmişim.özür dilerim herkesten

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Herkese merhaba,Cansu ile cumartesi günü 6 saatlik bir görüşmem oldu.ismim mustafa ,49 yaşındayım ve forumdan ilk defa bir hanım ile görüşme yaptım.uzun bir inceleme ve hakkında yazılan tüm olumlu referanslardan dolayı cansu kaya ile pazartesi günü temas kurarak cumartesi için randevulaştık ve cuma günü de bir aksilik olmadığı konusunda teyidleştik.cumartesi saat 11 gibi evine gittim ve ev konum olarak çok rahat ve kolay bulunabilir,park sorunu olmayan bir yerde.aşırı derecede heyacanlıyım eve çıkarken ve kapıda beni bekleyen mini etekli ve derin dekolteli bluz ü ile cansu yu gördüğüm an zaten dizlerimin bağı çözüldü o an.Cansu çok tecrübeli bir kadın beni hemen salana aldı ve uzun uzun sohbet ettik kahvemizi içtik,biraz güldük biraz dertleştik 1 saat nasıl geçti inanın anlamadım fakat çok rahatladım sanki 2-3 defa gelmiş ve cansuyu çok iyi tanıyormuşum gibi hissettim.Hadi bakalım senin şu heyacanı bir halledelim artık dedi ve o hazırlanırken ben de duşumu aldım.yatak odasına geçtim yatakta beni bekleyen o güzelin yanına uzandım,dudaklarımız buluştu öncelikle çok ateşli ve uzun bir öpüşmeden sonra ben hafifçe aşağı göğüslere ve ordan da en ateşli bölgeye indim ve cansuyu uzun uzun yavaş yavaş dil darbelerimle heryerinden yaladım.bir çok erkeğin de başında olan ilkinde erken boşalıcam korkusu ile önce cansuyu dilimle boşaltmak istedim ve bunda da başarılı oldum titreyerek ve bol inlemeli rahatlaması sonrası o beni ele aldı ve yaklaşık 1 saattir zaten zor durumda olan benim ufak arkadaşım dayanamadı tahminen 15-20 sn lik bir direnç gösterdi ve o muhteşem patlama cansunun ağzında gerçekleşti.biraz dinlenme ve duş sonrası yine uzun bir sohbet peşine amacım yatak odasındaki masaj masasına geçmek ve ona masaj yapmak ve söyledim çok hoşuna gitti cansunun hemen geçtik ve yaklaşık 40 dk falan cansuya masaj yaptım masaj masasında hem ellerim hem de dilim le tabi cansunun heryerine dokundum.karşılıklı zevk aldık ve cansunun şu cümlesi ile sen mi bana geldin ben mi sana geldim demesiyle gülüştük ve masaj masasında başlayan onun bana yaptığı oral seks ile ordan kendimizi yatağa attık ve küçük arkadaşım bu sefer 1-2 dk falan dir
Guzel düşüncelerin ve paylaşımın için tsk ederim. Kesinlikle heyecandan sanırım belliki yarim kalmış yazıniz 😜 bana masaj ise söz konusu düşüncem karışıyor, ben mi size misafir oldum siz mi bana anlayamıyorum 🤗 çok keyifli bir 6 saat geçirdik, sonrasında bende size masaj yaparak tadını cikardiginizi düşünüyorum😘 zaman ayırıp misafirim olduğunuz icin ve bana da keyifli saatler yaşattığınız için çok tsk ederim🥰😘 sabah kahvaltı yapmamam görüşmenin sonunda bana biraz tansiyon düşmesi gibi ters etki yaptı ve bu durumla sizi biraz endişelendirdim sanirim, bana yazmissiniz nasil oldugumu ama teli sessize alip dinlenmeye gecmistim, sonrasindada rahatsiz etmemek icin yazamadim buradan belirteyim iyiyim çok şükür 🙏 ilgin içinde teşekkür ederim😘😘

Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
157
200
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu hanımın sizde nasıl bir etki bıraktığını anladık. Yaşayan ve yaşatana teşekkürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
803
1,197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel görüşme olmuş, paylasım icin tesekkürler.

14 Eyl 2019
179
223
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun Cansu Hanım, kendinize dikkat edin iyi günler dilerim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,250
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Cansu kaya ya 6 saat dayanmak her babayiğidin harcı değildir, uzun ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar