Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansu Kaya ile Muhteşem Saatler

Gezginn Çevrimdışı
2 Eyl 2017
88
125
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,
Forumda uzun süredir takip ettiğim Cansu Hanım'dan görüşmek için randevü istedim ve kendisi de kısa sürede dönüş yaparak buluşmak için tarih ve saati netleştirdik.
Evinin konumu, ulaşımı çok güzel. Park yeri bulmakta sorun yok.
Evi kapısına geldiğimde ilk defa karşılaşacağım için çok meraklı ve heyecanlı olmama rağmen, Cansu hanımın güleryüzü, samimiliği ve güzelliği beni rahatlattı. Evi ferah ve ter temiz.
Kendisi beni şık bir elbise ile karşıladı. Tahmin ettiğim gibi uzun boylu, alımlı ve seksepali yüksek bir hanımefendi.
Beraber geçireceğimiz zaman için çok güzel ve lezzetli ikramlar hazırlamıştı. Cansu hanım ile ilk görüşmemiz olmasına rağmen güzel, sıcak kanlı ve uyumlu bir elektrik yakaladık. Zamanın nasıl geçtiğini fark bile etmedik.
Gelelim görüşmenin özel kısımlarına; Cansu Hanım oldukça tutkulu, enerjik ve sizi memnun etmek için çabalayan sınırsız bir kadın. Güzel muhabbetimizi uzun bir ön sevişme sonrasında çok güzel iki birliktelik ile taçlandırdık.
Yanından gayet tatmin olmuş bir vaziyette ayrıldım.
Kendisinin aynı zamanda masaj da yapması sebebiyle bir sonraki buluşmamızda kendisinden masajda isteyeceğim.
Kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ediyor, gecikmiş referans yazım için özür diliyorum.
İlk fırsatta tekrar görüşmek üzere 🙋🏻‍♂️ kendine iyi bak güzel kadın.

23 Haz 2020
278
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şanslı seni keşke bende kendisi ile tanışma fırsatı bulabilsem Cansu hanım ı çok merak ediyorum

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Merhaba,
Forumda uzun süredir takip ettiğim Cansu Hanım'dan görüşmek için randevü istedim ve kendisi de kısa sürede dönüş yaparak buluşmak için tarih ve saati netleştirdik.
Evi kapısına geldiğimde ilk defa karşılaşacağım için çok meraklı ve heyecanlı olmama rağmen, Cansu hanımın güleryüzü, samimiliği ve güzelliği beni rahatlattı. Evi ferah ve ter temiz.
Kendisi beni şık bir elbise ile karşıladı. Tahmin ettiğim gibi uzun boylu, alımlı ve seksepali yüksek bir hanımefendi.
Beraber geçireceğimiz zaman için çok güzel ve lezzetli ikramlar hazırlamıştı. Cansu hanım ile ilk görüşmemiz olmasına rağmen güzel, sıcak kanlı ve uyumlu bir elektrik yakaladık. Zamanın nasıl geçtiğini fark bile etmedik.
Gelelim görüşmenin özel kısımlarına; Cansu Hanım oldukça tutkulu, enerjik ve sizi memnun etmek için çabalayan sınırsız bir kadın. Güzel muhabbetimizi uzun bir ön sevişme sonrasında çok güzel iki birliktelik ile taçlandırdık.
Kendisinin aynı zamanda masaj da yapması sebebiyle bir sonraki buluşmamızda kendisinden masajda isteyeceğim.
Kendisine beni misafir ettiği için teşekkür ediyor, gecikmiş referans yazım için özür diliyorum.
Güzel paylaşımın için teşekkür ederim, seni tanımak çok keyifli idi sevişmek ayrı keyifli. Zaman ayırıp misafirim olduğun ve seninle sohbet edip sevişme fırsatı verdiğin için bende sana teşekkür ederim. Sevişen beyleri seviyorum 😈😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,250
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Mehmet3447 Çevrimdışı

Mehmet3447

Normal Üye
25 Mar 2022
14
4
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Bilgilendirici mesajınınz için çok teşekkürler. Darısı benim başıma

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar