Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Cansuyla hasret giderdik

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
87
199
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar geçen cuma günü Cansu ile 2'nci görüşmeyi gerçekleştirdik
Ulaşım konusunda yaşadığım problem yüzünden 35-40 dk geç kaldım kendisi hiç problem etmedi beni istediğim gibi tayt askılı kombiniyle karşıladı içeri girdim ufak bı dezenfekte sonra bır yandan muhabbet bir yandan da kurduğu güzel masaya yumuldum bide tost basacaktı az daha bana 😅
Güzel bir muhabbetten sonra duşa girdim ve ordan kırmızı odaya öpüşürken bir elim göğsünde diğer elim taytın üstünden güzel kalçalarındaydi sonra soydum kendisini göğüslerine yumuldum ardından beni yatağa attı öpüşme ardından vücudumda ve dil darbeleriyle aşağı indi müthiş ve oralıyla cim ile sonuçlandırdı
Ardından tekrar sohbet ve ikinci seans yine harika deep oral ve cowgirl pozisyonunda hızlı tempoda müthiş zevk aldık ve ardından doggy ile finali yaptık sonrasında duşumu aldım ve birer sigara ardından kendisi sağolsun bana taksi çağırdı ve ayrıldım
Ayrıldıktan sonra da merak edip telefonla araması ayrı hoşuma gitti.Yaşattıkların, anlayışın, içtenliğin ve herşey için teşekkürler kendi ve kalbi güzel hatun 🥰

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler.
Cansu hanım içtenliği, samimiyeti ve hoş fiziğiyle gönüllerin şampiyonudur😘 En kısa zamanda ziyaretine tekrar gitmeyi arzuluyorum. Gidiş-Dönüş benim açımdan zaman alıyor olsa da kendisi tüm bu zorluklara değer. Kıymetini bilmek lazım.😘😘😘

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
84
134
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ulaşım konusunda yaşadığım problem yüzünden 35-40 dk geç kaldım kendisi hiç problem etmedi beni istediğim gibi tayt askılı kombiniyle karşıladı içeri girdim ufak bı dezenfekte sonra bır yandan muhabbet bir yandan da kurduğu güzel masaya yumuldum bide tost basacaktı az daha bana 😅
Güzel bir muhabbetten sonra duşa girdim ve ordan kırmızı odaya öpüşürken bir elim göğsünde diğer elim taytın üstünden güzel kalçalarındaydi sonra soydum kendisini göğüslerine yumuldum ardından beni yatağa attı öpüşme ardından vücudumda ve dil darbeleriyle aşağı indi müthiş ve oralıyla cim ile sonuçlandırdı
Ardından tekrar sohbet ve ikinci seans yine harika deep oral ve cowgirl pozisyonunda hızlı tempoda müthiş zevk aldık ve ardından doggy ile finali yaptık sonrasında duşumu aldım ve birer sigara ardından kendisi sağolsun bana taksi çağırdı ve ayrıldım
Ayrıldıktan sonra da merak edip telefonla araması ayrı hoşuma gitti.Yaşattıkların, anlayışın, içtenliğin ve herşey için teşekkürler kendi ve kalbi güzel hatun 🥰
sevişmenize sağlık

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,943
Güzel paylaşımın için cok tsk ederim. Sadece çok kısıtlı zamanda gelmene bozuluyorum ona göre 😜 dilerim bir dahakine zamanımızı (senden oturu) daha rahat ve en azından o saati tamamlayabiliriz🤗 seni tekrar görmek çok güzel 😘

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,943
Paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler.
Cansu hanım içtenliği, samimiyeti ve hoş fiziğiyle gönüllerin şampiyonudur😘 En kısa zamanda ziyaretine tekrar gitmeyi arzuluyorum. Gidiş-Dönüş benim açımdan zaman alıyor olsa da kendisi tüm bu zorluklara değer. Kıymetini bilmek lazım.😘😘😘
Tsk ederim. Gercekden zor oluyor gelmeniz, ana sizinle geçirdiğim vakite benim adıma değdi 😘 inşallah sizin içinde degmistir😉 ne zaman isterseniz seve seve misafir etmek isterim 🥰😘

freehuman78 Çevrimdışı
7 Kas 2020
199
326
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değmek ne kelime harikaydı😍😍 Teşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere HOŞÇA_kalın😘

Legend9341 Çevrimdışı
28 Haz 2018
87
199
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşımın için cok tsk ederim. Sadece çok kısıtlı zamanda gelmene bozuluyorum ona göre 😜 dilerim bir dahakine zamanımızı (senden oturu) daha rahat ve en azından o saati tamamlayabiliriz🤗 seni tekrar görmek çok güzel 😘
Yaşadığım aksilikleri biliyosun ama haklısın hep benden ötürü 😅 bir dahakine işi garantiye alıp inşallah geniş geniş daha rahat bir görüşme yaparız 😉

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar