Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Carmen... Mutluluk kaynağı

Foxy59 Çevrimdışı
9 Tem 2022
158
286
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Carmen, foruma kayıt anından itibaren takibimdeydi. Geçen haftadan beri kendisiyle görüşmek istemiştim ancak programlarımız uyuşmadı. Sabah kalktığımda aklıma geldi ve yazdım... veee bingo olumlu yanıtı aldım. Çok merak ettiğim bir kadınla görüşecektim. Yola koyuldum ve dediği saatte evinde oldum. Adrese erişim, benim gibi İstanbul'a komşu kentlerinde oturanlar için de gerçekten çok kolay. Neyse, kapı açılıp karşımda çıtı pıtı ve çok güzel yüzlü genç kız. Herkesin dediği gibi gülmeyi, gülümsemeyi çok seviyor(Bunu senden kimsenin almasına izin verme). Biraz muhabbet ve duştan sonra özel anlarımıza geçtik. Çok keyifliydi. Umarım onun için de öyledir. Hemen ardından uzun uzun muhabbet ettik, gülüştük, sarıldık. Keşke vaktim olsaydı daha uzun kalabilseydim. Bu bana da çok iyi yansıdı. Sevgili Carmen, 1 saatin sonunda mutlu bir kalp bıraktın, çok teşekkürler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,997
4,553
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Carmen, foruma kayıt anından itibaren takibimdeydi. Geçen haftadan beri kendisiyle görüşmek istemiştim ancak programlarımız uyuşmadı. Sabah kalktığımda aklıma geldi ve yazdım... veee bingo olumlu yanıtı aldım. Çok merak ettiğim bir kadınla görüşecektim. Yola koyuldum ve dediği saatte evinde oldum. Adrese erişim, benim gibi İstanbul'a komşu kentlerinde oturanlar için de gerçekten çok kolay. Neyse, kapı açılıp karşımda çıtı pıtı ve çok güzel yüzlü genç kız. Herkesin dediği gibi gülmeyi, gülümsemeyi çok seviyor(BUNU SENDEN KİMSENİN ALMASINA İZİN VERME). Biraz muhabbet ve duştan sonra özel anlarımıza geçtik. Çok keyifliydi. Umarım onun için de öyledir. Hemen ardından uzun uzun muhabbet ettik, gülüştük, sarıldık. Keşke vaktim olsaydı daha uzun kalabilseydim. Bu bana da çok iyi yansıdı. Sevgili Carmen, 1 saatin sonunda mutlu bir kalp bıraktın, çok teşekkürler.
paylaşim için teşekkürler

faq

Normal Üye
19 Haz 2022
2
0
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,250
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar