Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Değerli bir İnsan

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
131
399
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yüksek tempolu bir dönemdi benim için. Pandemi sürecinde kendi ortamınız dışında bir yerde iş yaparken, insanları etrafınıza fazla yaklaştırmamak adına her işi kendiniz halleder bir moda giriyorsunuz. Zaten bu sebeple de İstanbul seyahatlerini sürekli olarak erteliyordum.

Yoğun bir günün sonunda yorgun ama tatlı bir heyecanla çaldım kapısını Cansu hanımın. Gerçekten farklı bir güzellik açtı kapıyı. Evin havasına dahi işlemiş bir samimiyet, tertemiz ve sıcak bir ortam, güzel ve etkileyici bir kadın. Bütün gün dışarıda olmanın yarattığı kaygıyla güzel bir temizlik sonrası salona geçirdi beni. Sağ olsun ikramlarını eksik etmemiş.

Tanışmamız, çayımız kahvemiz, sohbetimiz derken misafirperverliği ve samimiyetiyle gerçekten beni hayran bıraktı. Yorgun insanı da ağırlamak zordur dostlar. Hünerli bir insan Cansu Hanım, sıcak soğuk sürprizleriyle, içtenliğiyle sağ olsun hiç boş durmadı.

Elbette anlatamayacağım çok şey var, şunu söylemek doğru olacaktır; Kadın güzel, kadın hünerli, işveli cilveli, hoş sohbetli, oldukça da dobra🤭. Aynı anda hem huzurlu hem de heyecanlı hissediyor insan yanında. Dolu dolu bir gece geçirdim sayesinde.

Sevgili Cansu, hanene beni kabul edip ağırladığın için, yorgun bir adamı çektiğin için, içtenliğin ve misafirperverliğin için çok çok teşekkür ederim. Ben çok değerli bir insan tanıdım, çok da keyifli vakit geçirdim.

Dip Not: Gece yatarken sabah kalkıp gidecek enerjimin olacağını hiç düşünmemiştim. Huzurlu ortamın ve güzel enerjinle o sabah da sonraki günlerde de bütün operasyon sürecini başarıyla tamamlamamda etkin olduğuna inanıyorum. Cansu Kaya etkisi mi desek, bilemedim.😎

ve bir detay; Çıkmadan uyku sersemi börekleri indirmiş olabilirim.🤓😋 Hayal meyal elimin tabağa gidip geldiğini hatırlıyorum.

Hepinize sağlıklı ve güzel günler dilerim.

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
848
1,674
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerçekten değerli,özel,samimi ve misafirperverdir Cansu..Paylaşım için teşekkürler..Kalbi gibi sofrası da zengindir..İkramları bitmez..Cansu’da aç kalmazsın,cinselliğe de doyarsın..

Long_Ranger Çevrimdışı
21 Nis 2021
93
179
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme için tebrik ederim. Cansu hanımın ikramları dillere destan zaten. Yaptığı tiramisunun tadına bakmışlığımda var
Yüksek tempolu bir dönemdi benim için. Pandemi sürecinde kendi ortamınız dışında bir yerde iş yaparken, insanları etrafınıza fazla yaklaştırmamak adına her işi kendiniz halleder bir moda giriyorsunuz. Zaten bu sebeple de İstanbul seyahatlerini sürekli olarak erteliyordum.

Yoğun bir günün sonunda yorgun ama tatlı bir heyecanla çaldım kapısını Cansu hanımın. Gerçekten farklı bir güzellik açtı kapıyı. Evin havasına dahi işlemiş bir samimiyet, tertemiz ve sıcak bir ortam, güzel ve etkileyici bir kadın. Bütün gün dışarıda olmanın yarattığı kaygıyla güzel bir temizlik sonrası salona geçirdi beni. Sağ olsun ikramlarını eksik etmemiş.

Tanışmamız, çayımız kahvemiz, sohbetimiz derken misafirperverliği ve samimiyetiyle gerçekten beni hayran bıraktı. Yorgun insanı da ağırlamak zordur dostlar. Hünerli bir insan Cansu Hanım, sıcak soğuk sürprizleriyle, içtenliğiyle sağ olsun hiç boş durmadı.

Elbette anlatamayacağım çok şey var, şunu söylemek doğru olacaktır; Kadın güzel, kadın hünerli, işveli cilveli, hoş sohbetli, oldukça da dobra🤭. Aynı anda hem huzurlu hem de heyecanlı hissediyor insan yanında. Dolu dolu bir gece geçirdim sayesinde.

Sevgili Cansu, hanene beni kabul edip ağırladığın için, yorgun bir adamı çektiğin için, içtenliğin ve misafirperverliğin için çok çok teşekkür ederim. Ben çok değerli bir insan tanıdım, çok da keyifli vakit geçirdim.

Dip Not: Gece yatarken sabah kalkıp gidecek enerjimin olacağını hiç düşünmemiştim. Huzurlu ortamın ve güzel enerjinle o sabah da sonraki günlerde de bütün operasyon sürecini başarıyla tamamlamamda etkin olduğuna inanıyorum. Cansu Kaya etkisi mi desek, bilemedim.😎

ve bir detay; Çıkmadan uyku sersemi börekleri indirmiş olabilirim.🤓😋 Hayal meyal elimin tabağa gidip geldiğini hatırlıyorum.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933

Seni tanımak ve seninle vakit geçirmek çok keyifli idi. Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için tsk ederim. Kesinlikle biraz yorgundun cok-da kıyamadım sana 😜 dilerim tekrar yolun bu taraflara düşer ve görüşmek kısmet olur. Seni tanıma fırsatı verdiğin için teşekkür ederim 😘😘

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,438
2,007
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bu hayatta tanıdığım en mütevazi kişidir kendisi,çok değerlidir benim için..
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
803
1,197
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

piccollo Çevrimdışı

piccollo

The Monsieur
17 Şub 2020
131
399
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Seni tanımak ve seninle vakit geçirmek çok keyifli idi. Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için tsk ederim. Kesinlikle biraz yorgundun cok-da kıyamadım sana 😜 dilerim tekrar yolun bu taraflara düşer ve görüşmek kısmet olur. Seni tanıma fırsatı verdiğin için teşekkür ederim 😘😘
Yolum elbet oralara düşer, fakat bu sefer ben düşer vaziyette gelmeyeceğim. 😅😉 O zaman kıyarsın😜🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,123
8,226
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Discovery-tur Çevrimdışı
20 Tem 2020
190
195
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaşayana yaşatana sağlık. Börekler uçmuş mu cansu hanjm :) yaz lütfen

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar