- 30 Eki 2020
- 177
- 221
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yılbaşından bir kaç gün öncesi iş amacıyla seyehate çıktım.planlarımın dışında gelişen bir zamanlamayla istanbul da buluverdim kendimi. Sabahın erken saatlerinde ataköy marinada güzel bir kahvaltıyla merhaba dedim istanbula.ben sadece İstanbul’u özlememiştim elbette.Kahvaltımı yaparken konum ve ilgim gereği ilk olarak @STAREYLÜL hanımefendiye merhaba dedim kendisine burdan bir teşekkür iletiyorum mesajıma hemen yanıt verdi.Belki de o da beni merak ediyordur epey zamandır kendisine olan ilgimi farketmiştir ki keşke daha erken haber verseydin diye sitem etti bana ve müsait olmadığını iletti.Eylül baharı başka zaman esecekti belli oldu. Sonra anadolu yakasında ki işime odaklanarak yola çıktım.Bir yandan listemi kontrol ediyorum bir yandan kimlerin müsait olabileceğine bakarken ilgi duyduğum @Cansu kaya hanım efendinin konumuma yakın olduğunu anladım ve kendisine yazmaya başladım. Sağolsun akşam geç saatte de olsa bana zaman ayırabileceğini uzun yazışmalardan sonra söyledi.Aslında ikimiz de çok taviz verdik bu buluşma için .kendisi o geç saatte beni kabul etti , ben kendisi için uçuş iptali yaptım derken buluşma saati geldi çattı. Konumu gayet kolay ve anlaşılır.Kendisine has ve bir o kadarda hoş bir karşılama ile beni evine buyur etti.gayet sıcak kanlı bir şekilde karşılandım benim hediyem vardı ilettim kendisine o da sağolsun masayı kurmuş herşey çok güzel bir şekilde devam ediyordu.sohbet başladı kendimizi tanıttık birbirimize hoş sohbet geçirdik ardı ardına. Kendisi yorgun du epey bende uzun bir yolculuk yapmıştım ikimizde birbirimize teslim vaziyetinde özel anlar için çıktık yola.ben yaşananın kendimde kalmasını savunanlardan olduğum için detaya çok girmeyeceğim.kendisi fotoğraflarda göründüğünden daha güzel ve daha diri.kendisine de söyledim fotoğraflarında çekim hatası var diye.İstediğim ve beklentimin gayet üzerinde bir birleşme oldu.Zevkli bir geceyi bana yaşattığı için kendisine teşekkür ediyorum.Kibar ve nezaketli daveti ( orda kalmam için ısırar etti.) için de minnettarım.mazeretimi ilettim kendisine ve evinden mutlu bir şekilde ayrıldım. Sözünü hatta borcunu sakın unutma yorgun olduğun için masajı erteledim
İyi ki tanımışım seni tekrar görüşünceye kadar kendine iyi bak