- 11 Kas 2009
- 108
- 208
Elif ile saat 11:00 de buluşmak için randevu aldığımda ilk defa bir pembiş ile bu kadar erken saatte buluşmanın heyecanı sardı. Randevu saatinden önce geldiğimi söyleyince giriş kapısı açıldı, girdim. Otomatik anahtarını bulamayınca telefon ışığını açmak zorunda kaldım. Daire kapısına geldiğimde kapı zilini çaldım, resim ve mesajlarına hayran olduğum güzel kadın tüm çekiciliği ile karşımdaydı. Hijyen temizlik sonrası “ kahveni nasıl alırsın?” Sorusu bir hanımefendi ile karşılaştığımın kanıtıydı. Kahve ile sohbete ve güne başlamanın enerji verdiği düşüncesindeydi. Bence de öyle, sabah kahvesi çok önemli, hele güzel bir kadının kendi eliyle pişirdiği daha bir keyif ve enerji veriyor. Sohbet derinleşince üst kata çıkma zamanı geldiğini sıcak yaklaşımı ve dokunuşları ile hatırlattı. Duş sonrası , kahvenin de etkisi ile üst kata nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. Uzun ve etkili öpüşme gerçek bir GFE oldu. Sonrası karşılıklı oral süreci daha coşkulu hale getirdi. Uçları sertleşmiş göğüslerine dudaklarımla dokunmanın verdiği hazzı anlatamam. Sonra ne oldu , akışa bıraktım kendimi. Ter içinde sona geldiğimizde ayrılmakta zorlandım. Duşlarımızı alıp ayrılma zamanı geldiğinde yüzümde çok farklı bir gülümseme vardı. Vedalaşıp ayrıldığımızda o spora gideceğini söyledi, bende işe döndüm. İş arkadaşlarım sürekli Gülen yüzüme sorar gibi bakıyorlardı. O sabah farklı ve güzel bir kahve içtiğimi söyledim. Ne kadar inandılar, bilmiyorum. Teşekkür ederim @ElifÖzbek hanım.