Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme elif özbek anlatılmaz yaşanır..

bodrum35

Normal Üye
26 Nis 2017
7
0
Merhaba geçen hafta elifle 3. görüşmemizi yaptık. Yazmaya ancak vakit bulabildim. Kendisi ile öğlen görüşüp aksam is çıkışı icin sözleştik. Sabırsızlıkla aksam olmasını ve bir an önce kendimi elifin yaninda bulmayı sabirsizlikla bekledim. Metroya atladığım gibi yola koyuldum. sohbet ettikten sonra yukarı üst kattaki hareminde ağırladı beni yanında 2 saat nasil gecti hatırlamıyorum banyomu yapıp bir daha ki görüşmeyi iple çekiyorum.

7 Mar 2019
28
22
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba geçen hafta elifle 3. görüşmemizi yaptık. Yazmaya ancak vakit bulabildim. Kendisi ile öğlen görüşüp aksam is çıkışı icin sözleştik. Sabırsızlıkla aksam olmasını ve bir an önce kendimi elifin yaninda bulmayı sabirsizlikla bekledim. Metroya atladığım gibi yola koyuldum. Evi merkezi bir konumda gidenler bilir. Her zamanki zerafetiyle kapıda karşılayıp ayaklarıma terliklerimi giydirdi. Biraz sohbet ettikten sonra yukarı üst kattaki hareminde ağırladı beni yanında 2 saat nasil gecti hatırlamıyorum banyomu yapıp bir daha ki görüşmeyi iple çekiyorum.
Elif Hanımın iletişim bilgelirini pmden paylaşabilir misiniz?

fallout

Normal Üye
30 May 2009
43
6
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler. Bende kendisine ulaşmaya çalıştım, ancak başarılı olamadım henüz.

xqqqx

Normal Üye
20 May 2009
12
0
Cinsiyetiniz nedir?
teşekkürler paylaşım için

ozie79 Çevrimdışı
7 Ocak 2010
132
94
Eğitim hanımı takipteyim ama buluşmak kısmet olmadı
Tesekkurler paylaşım için

Giannis

Normal Üye
3 Şub 2019
22
28
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar,

Kendisine ulaşabileceğimiz iletişim bilgilerini paylaşabilirmisiniz

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
727
5,730
Merhaba geçen hafta elifle 3. görüşmemizi yaptık. Yazmaya ancak vakit bulabildim. Kendisi ile öğlen görüşüp aksam is çıkışı icin sözleştik. Sabırsızlıkla aksam olmasını ve bir an önce kendimi elifin yaninda bulmayı sabirsizlikla bekledim. Metroya atladığım gibi yola koyuldum. sohbet ettikten sonra yukarı üst kattaki hareminde ağırladı beni yanında 2 saat nasil gecti hatırlamıyorum banyomu yapıp bir daha ki görüşmeyi iple çekiyorum.

Güzel yazin icin tesekkur ederim. Tekrar gorusmek dileğiyle...

Neysem O Çevrimdışı
12 Şub 2019
287
234
Elif hanım Twitter san yazdım size ama görüşme şartlarını göndermediniz.Mümkünse yazabilirmisimiz

Kulss Çevrimdışı
7 Mar 2019
29
0
Cinsiyetiniz nedir?
Elif hanım rica etsem görüşme bilgilerini mesaj atabilir misiniz?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar