- 26 Nis 2019
- 101
- 599
- 41
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar,
Emel Hanım ile geçenlerde gecelik bir görüşme gerçekleştirdik. Genel olarak benim açımdamn orta şeker bir görüşme oldu diyebilirim. Ayrıntılar şöyle,
Incall görüşme olmadığından evle ilgili detay veremiyorum. Emel hanım görüşmeye tayt ve beyaz badi giyerek gelmişti. Çok sevdiğim bir kombindir, kendisine de yakışmıştı. (Ahh şu tayt modası geri gelse
) Fiziği resimlerde görüldüğü gibi diyebilirim. Ben de resimlerden etkilenerek kendisiyle görüşme talep etmiştim zaten ve resimlerde oynama vs. yok. Genç bir bayan ve olduğundan da genç gösteriyor. Uyumlu bir kişiliği var. Sağlık sebepleri ile öpüşmüyor ve oralı kondomla yapıyor. Hijyene önem verenler için tercih sebebi olabilir. Ben şahsen atın ölümü arpadan olsuncu tayfadan olduğum ve birleşme zamanı dışında kondom sevmediğim için bu durum bana pek hitap etmedi. Zaten performansı orta sıralara yazma sebebim de budur, subjektif olarak değerlendiriyorum ve bu iki konu benim için önemli. Bunlar dışında tatmin edici bir görüşmeydi diyebilirim, fena bir gece geçmedi. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
Emel Hanım ile geçenlerde gecelik bir görüşme gerçekleştirdik. Genel olarak benim açımdamn orta şeker bir görüşme oldu diyebilirim. Ayrıntılar şöyle,
Incall görüşme olmadığından evle ilgili detay veremiyorum. Emel hanım görüşmeye tayt ve beyaz badi giyerek gelmişti. Çok sevdiğim bir kombindir, kendisine de yakışmıştı. (Ahh şu tayt modası geri gelse