Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül Umay

Dodid9190

Normal Üye
22 Eyl 2021
7
72
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül hanımla 21.08 tarihinde tanışma fırsatı buldum. Evi merkezi; park imkanı mevcut, içi de gayet temiz ve düzenli. Randevulaşma sürecimiz hızlı ve yolunda gittim. Bana göre Eylül hanım; samimi ve net bir hanımefendi. Evinde rahat ediyorsunuz; ve sohbeti de oldukça kaliteli. Birliktelik kısmında da ten uyumunu yakalamış olmalıyız ki keyifli bir şekilde sevişebildik. Onun da keyif aldığını görmek özellikle çok keyif vericiydi.
Onu tanıdığıma mutlu oldum, umarım hayatındaki herşey istediği gibi gider…

15 Ocak 2022
85
91
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eylül hanımla 21.08 tarihinde tanışma fırsatı buldum. Evi merkezi; park imkanı mevcut, içi de gayet temiz ve düzenli. Randevulaşma sürecimiz hızlı ve yolunda gittim. Bana göre Eylül hanım; samimi ve net bir hanımefendi. Evinde rahat ediyorsunuz; ve sohbeti de oldukça kaliteli. Birliktelik kısmında da ten uyumunu yakalamış olmalıyız ki keyifli bir şekilde sevişebildik. Onun da keyif aldığını görmek özellikle çok keyif vericiydi.
Danke şön

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,997
4,553
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşim için teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,250
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
453
716
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Seni tanımak keyifliydi. Başından sonuna kaliteli bir iletişim ve beraberlik yaşandığına inanıyorum. Vakit ayırıp referans yazdığın içinse ayrıca teşekkürler. Dudaklarımdaki kahve tadıyla öpüyorum, sevgiler. 💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,124
8,221
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar