Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geç kalmış referans

Rick Sanchez

Normal Üye
19 Ocak 2022
18
54
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aslında forumda eski üyeyim fakat özel işlerim nedeniyle eski hesabımı sildirmiştim. Şimdi tekrar geri geldim. Bu nedenle son görüştüğüm Emel hanım için referans da yazamamıştım, şimdi ilk mesaj olarak yazayım istedim

Emel hanım ile Ağustos ayında Ataşehir'de bir otelde gecelik olarak görüşme yaptım. Aslında başka birisi son dakika beni ekince, otelde bir anda tek başıma kaldım Emel hanıma yazdım.

O da spordan çıktığını, hazırlık için hiç vakti olmadığını söyledi ama ben kendisini hazırlıksız olduğu gibi atlayıp gelmesi için ikna ettim.

Emel hanım neşeli, hoş sohbet, fotoğraflarındaki gibi fiziği de güzel bir kadın. Özel anlara girmek istemiyorum genel olarak güzel bir gece geçirdim. Ekilmiş olmanın verdiği moral bozukluğunu da düzeltmiş oldu.

Özellikle son dakika sormama rağmen atlayıp geldiği için de çok teşekkür ederim yoksa çok mutsuz bir gece olacaktı benim için.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
6,000
4,558
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sewişmenize sağlik

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar