Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Geçen Çarşamba

• Konbuyu başlatan k2gh
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
k2gh Çevrimdışı
21 Haz 2019
53
334
Cinsiyetiniz nedir?
Kapanmadan önce ki gece görüşmemiz muhteşem geçti. Detaylar şöyle; ulaşım ve evin konumu kolay ve rahat. Araç ile gidenler için araç park sorunu yok.
Ben gorumse oncesinde bir kaç kıyafet ricasında bulunmuştum sağolsun kapıda tam istediğim gibi ve güler yüzle karşılandım. Ve ben böyle bir fizik beklemiyordum. 😳
Güzel göğüsler kalçalar ve incecik bir bel. Seks konusunda ise sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapiyor ve bu konuda baya bir başarılı. Kivrak hareketler oral seks muhtesem. Sizi iyi hissettirmeyi beceriyor. Bence uzun süre gidilecek ve tekrarı yapılacak güzellik te bir pembiş ve hizmet ikram vb tüm konularda da baya bir başarılı. Memleket dönüşü tekar ziyaret edeceğim. 🤭
Ben yanından ayrılırken gülerek rahatlamis ve mutlu olarak ayrıldım.
Geç referans için sorry. @SineMelez 🤗😘

25 Nis 2021
196
299
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinemelez hanım , görüşme listemin en başında kendileri,karşı konulmaz bir cazibesi var, paylaştığı resimler vay be wav dedirtiyo dur bakalım yasaklar bitsin sabrın sonu,sinemelez ,olursa gök gürler şimşekler çakar ve sonunda yağmurlar yağar ⛈️

Üye silindi 55882

Kapanmadan önce ki gece görüşmemiz muhteşem geçti. Detaylar şöyle; ulaşım ve evin konumu kolay ve rahat. Araç ile gidenler için araç park sorunu yok.
Ben gorumse oncesinde bir kaç kıyafet ricasında bulunmuştum sağolsun kapıda tam istediğim gibi ve güler yüzle karşılandım. Ve ben böyle bir fizik beklemiyordum. 😳
Güzel göğüsler kalçalar ve incecik bir bel. Seks konusunda ise sizi rahat ettirmek için elinden geleni yapiyor ve bu konuda baya bir başarılı. Kivrak hareketler oral seks muhtesem. Sizi iyi hissettirmeyi beceriyor. Bence uzun süre gidilecek ve tekrarı yapılacak güzellik te bir pembiş ve hizmet ikram vb tüm konularda da baya bir başarılı. Memleket dönüşü tekar ziyaret edeceğim. 🤭
Ben yanından ayrılırken gülerek rahatlamis ve mutlu olarak ayrıldım.
Geç referans için sorry. @SineMelez 🤗😘
Canim benim unutup başka elbise giymiştim sonradan aklima geldi 😅 5 dk kala değiştirdim 😂
Iyiki geldin seni tanimak guzeldi kuzu ama forumda beni yeni gördüğüne şaşirdim 😅
Guzel yazi için teşekkür ederim yine beklerim cnm optum 🥰

Üye silindi 55882

Sinemelez hanım , görüşme listemin en başında kendileri,karşı konulmaz bir cazibesi var, paylaştığı resimler vay be wav dedirtiyo dur bakalım yasaklar bitsin sabrın sonu,sinemelez ,olursa gök gürler şimşekler çakar ve sonunda yağmurlar yağar ⛈
Beklerim kuzu 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar