Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Gecikmiş Referans

Atom Karınca Çevrimdışı
24 Ağu 2020
55
107
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle çok özür diliyorum @Cansu kaya hanımdan referansımı geç yazdığımdan dolayı kendisiyle kısa bir mesajlaşma sonucu 2 saatlik bir görüşme için konuştuk.Evini gayet rahat-temiz buldum.Gitmeden ikramlarımda hazırdı.Herşey çok ilgili ve güzel geçti.Kendisiyle daha önce neden görüşme yapmadığıma bir kez daha pişman oldum.Herşey için çok teşekkürler güzel kadın😍😍😍

kenan. bakar Çevrimdışı
9 Nis 2018
20
11
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
teprikler ikizede
kanks ne zaman görüştün özür diliyon geçen sene mi

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,849
1,492
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle çok özür diliyorum @Cansu kaya hanımdan referansımı geç yazdığımdan dolayı kendisiyle kısa bir mesajlaşma sonucu 2 saatlik bir görüşme için konuştuk.Evini gayet rahat-temiz buldum.Gitmeden ikramlarımda hazırdı.Herşey çok ilgili ve güzel geçti.Kendisiyle daha önce neden görüşme yapmadığıma bir kez daha pişman oldum.Herşey için çok teşekkürler güzel kadın😍😍😍
Kısa paylaşım için teşekkürler tebrikler sevişmenize sağlık olsun 🙂

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Özrün kabul edildi 😎 bende seni tanıdığıma çok memnun oldum. Aslında sen bana çok yazdın ama biz bir türlü müsait zamanı ayarlayamadık, yoksa daha önce görüşebilirdik aslında 😋 geç olsun güç olmasın 🤣 seninle geçirdiğim 2 saat çok keyifli idi. Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için ben teşekkür ederim😘

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,996
4,554
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sewişmenize sağlik

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,250
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Atom Karınca Çevrimdışı
24 Ağu 2020
55
107
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bana çok uzun bir zaman gibi geldi tekrar görüşmek için sabırsızlanıyorum.😍😍😍😍

beyfendi90

Normal Üye
25 May 2022
37
53
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler

17 Mar 2022
75
85
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Geç olsun güç olmasın.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar