- 21 Tem 2019
- 126
- 326
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar yine bir güzel tatil anısı daha yalnız Ukrayna ve ruslar için ayrı parantez açıyorum off..
Tabi bu bayan arkadaşlar yabancı oldukları için bazı ajanslardan yardım alıyorlar alışık olduğumuz forumdaki güzel pembislerimiz gibi incall yapiyim evine gideyim olmuyor Whatsap tan da ajansla yazisiyorsunuz ama iletişim anlaşma çok iyi ajansla sizin aranızda başka bayan arkadaşlar da var foruma güzel bir renk olmuş benden tam puan ayrıca çok dakik ler veee müsaitler se anlık program oluşturabilirsiniz yada müsait olan beğendiğiniz biriyle bu da çok yararlı bunları kenara birakip görüşmeye döneyim aslında program yaptığım forum dışı bir bayandi (Huma sultan) beni son anda ekince... Hızlı bir manevrayla yelkenleri yabancı sulara doğru çevirdim ve Sasha yla görüşme ayarladım gecelik
resimdekinin birebir aynısı fazlası var eksiği yok güzel bayan arkadaş.. tek sıkıntı iletişim oldu onuda çeviri programıyla aştık biraz sohbet ilerlerken espri falan yapıyordum Rusça seviyemi başlangıç ortaya getirdim sanırım
sohbet, müzik Rusça şarkılar derken ortami Isıttık ve gecemiz başladı genç ve yabancı olduğu için biraz tedirgin başladı ama birbirimize alıştıktan sonra geceyi güzel tamamladık sizinle uyumlu birisi keyifli zaman geçirirsiniz tanışmanizda fayda var teşekkürler Sasha