Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kalbi güzel kendi güzel,Cansuu

Mtador

Normal Üye
24 Tem 2022
34
52
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu Hn,ile bugün 2 saatlik bir görüşme için randevulaştık..uzun zamandır görüşmeyi düşündüğüm biriydi..Cansu’nun evi güvenli bir bina’da bulunmakta..​

Görüşme saati geldiğinde heyecan tavan yapmıştı neyse ki Cansu’nun o sıcak karşılaması ,gülen gözleri ve hoş sohbeti sayesinde kırk yıllık arkadaş gibi olduk ,,Cansu’nun güzelliği ve seksiliği bir yanda diğer yanda zengin ikramları 👍👍masa’nın foto’sunu almadığıma pişman oldum..ilk kadeh’ten sonra meşhur ifade odası😎😎. İnanılmaz tabiki bütün anlatılanlar az kalır o kadar…sonra bir duş ve bir kadeh daha ve tekrar ifade odası😀

Cansu’cum kalbinde yüzün kadar güzel, çok mutlu ettin beni,tekrar görüşücez emin olabilirsin..her şey için Teşekkürlerrr😀😀

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,996
4,554
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cansu Hn,ile bugün 2 saatlik bir görüşme için randevulaştık..uzun zamandır görüşmeyi düşündüğüm biriydi..Cansu’nun evi güvenli bir bina’da bulunmakta..​

Görüşme saati geldiğinde heyecan tavan yapmıştı neyse ki Cansu’nun o sıcak karşılaması ,gülen gözleri ve hoş sohbeti sayesinde kırk yıllık arkadaş gibi olduk ,,Cansu’nun güzelliği ve seksiliği bir yanda diğer yanda zengin ikramları 👍👍masa’nın foto’sunu almadığıma pişman oldum..ilk kadeh’ten sonra meşhur ifade odası😎😎. İnanılmaz tabiki bütün anlatılanlar az kalır o kadar…sonra bir duş ve bir kadeh daha ve tekrar ifade odası😀

Cansu’cum kalbinde yüzün kadar güzel, çok mutlu ettin beni,tekrar görüşücez emin olabilirsin..her şey için Teşekkürlerrr😀😀
paylaşim icn teşekkürler

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933

Çok kibar, naif, saygılı bir beyefendi tanıdım ve iyi ki tanıdım. Seninle vakit geçirmek çok keyifli idi. Zaman ayırıp misafirim olduğun için çok teşekkür ederim. Sevgiler😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar