Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Komşum SARA İle Tanışma

ZimaBlue Çevrimdışı
25 Tem 2020
818
927
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Selamlar,

Bayram dönüşü Pazartesi yoğun iş temposuna gireceğimi düşünerek, bana oldukça yakın bir lokasyonda bulunan forumun yeni partnerlerinden sevgili @SARA ile iletişime geçtim.

Bir sigara içimlik yolun ardından, tam kararlaştırdığımız saatte kendisinin şirin evine zahmetsizce giriş yapmış oldum. Oldukça sexy ve güzel bir karşılama oldu benim için. Fizik olarak fotoğraflarda gördüğünüz gibi, ele avuca hitap eder. Tanışma safhası oldukça eğlenceliydi. Dokunmayı sevdiğini ilk dakikalardan itibaren belli ediyor 😊 Ancak bunu daha çok amatörce yapıyor, GFE tabiri daha uygun bence. Ufak tefek şakalaşmaları neşemi arttırdı. Öpüşmekten kendini sakınmıyor, dudaklarının dolgunluğu da oldukça tatmin edici. Teni bembeyaz, Esmer-Beyaz güzel bir kontrast oluştu sanırım 😊

Yatak odasına geçiş de heyecan vericiydi. Kontrol sizde ya da onda, yatakta her türlü uyum sağlıyor. Çok fazla pozisyon çeşitliliği yaşayamadık. (Misyoner, Doggy, Cowgirl, Reverse Cowgirl, Karşılıklı Oral benim için yeterli oldu) Doggy’de görüntü nedeniyle ellerimi zapt edememiş olabilirim, affetsin artık 😁 Oralı da gayet güzeldi. Ayrıca söylemezsem olmaz; darlığı ve ıslaklığı da ayrı bir keyif verdi. 🤦🏻

Yani net olarak güzel bir geceydi benim için,

Herkese iyi forumlar...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,504
1,627
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel ref için teşekkür ederiz

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,159
8,239
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

SARA Çevrimdışı
29 May 2023
23
94
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese Selamlar,

Bayram dönüşü Pazartesi yoğun iş temposuna gireceğimi düşünerek, bana oldukça yakın bir lokasyonda bulunan forumun yeni partnerlerinden sevgili @SARA ile iletişime geçtim.

Bir sigara içimlik yolun ardından, tam kararlaştırdığımız saatte kendisinin şirin evine zahmetsizce giriş yapmış oldum. Oldukça sexy ve güzel bir karşılama oldu benim için. Fizik olarak fotoğraflarda gördüğünüz gibi, ele avuca hitap eder. Tanışma safhası oldukça eğlenceliydi. Dokunmayı sevdiğini ilk dakikalardan itibaren belli ediyor 😊 Ancak bunu daha çok amatörce yapıyor, GFE tabiri daha uygun bence. Ufak tefek şakalaşmaları neşemi arttırdı. Öpüşmekten kendini sakınmıyor, dudaklarının dolgunluğu da oldukça tatmin edici. Teni bembeyaz, Esmer-Beyaz güzel bir kontrast oluştu sanırım 😊

Yatak odasına geçiş de heyecan vericiydi. Kontrol sizde ya da onda, yatakta her türlü uyum sağlıyor. Çok fazla pozisyon çeşitliliği yaşayamadık. (Misyoner, Doggy, Cowgirl, Reverse Cowgirl, Karşılıklı Oral benim için yeterli oldu) Doggy’de görüntü nedeniyle ellerimi zapt edememiş olabilirim, affetsin artık 😁 Oralı da gayet güzeldi. Ayrıca söylemezsem olmaz; darlığı ve ıslaklığı da ayrı bir keyif verdi. 🤦🏻

Yani net olarak güzel bir geceydi benim için,

Herkese iyi forumlar...
Komşum bu güzel referans için teşekkür ederim 🥰🥰 komşumu tanımak keyfliydi yine beklerim komşumu😋😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar