Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Komşumla 9.5 hafta :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Malum dün garip bir gündü; sıcak üzerine hava aşırı nemlendi ve en sonunda öğlen (tabii ki ben Boğaz kıyısında iş gereği bir sefere çıkmışken) sağanak şeklinde boşalttı. Bu bunalmanın çaresi, hazır dönüş yolumun üzerindeyken komşuma uğramaktır dedim ve şansıma zaman konusunda tam da benim dönüş saatimde anlaşabildik. :pon:
Öğle yemeğini pas geçtiğim için aç bilaç ve gözüm kararmış bir şekilde kendisine ulaştığımda, sehpanın üzerinde gördüğüm tepeleme mevsim meyvelerinden oluşan yanar döner tabak, yatak öncesinde de midemin bayram edeceğinin müjdesini veriyordu adeta bana (giggle) Gayet kibarlığı bir kenara bırakmış şekilde sofrada ne var ne yoksa süpürüp kendime geldiğimde, keyif biralarımızı da içmiş olmanın verdiği kafa rahatlaması eşliğinde, yatağa ne gerek var canım deyip, koltukta büyük bir hızla icraata koyulduk :) Aradan biraz vakit geçince, yatağın da vardır bir hikmeti diyerek orayı da denediysek de, aşırı nem üzeri sinem in çalışkan bir genç kız olması neticesinde, çarşafları suyu çıkacak şekilde ıslatarak mutlu sona ulaşabildik.
Ama daha doymamıştım kendi adıma (nasıl bir açlıksa benimki de :yuvarlan:) Devre arası biralarımıza devam ederken, dedim "9.5 Hafta" filmini izledin mi; sonra da internetten Kim Basinger ile Mickey Rourke'un o meşhur buzdolabı önü sahnesini açtım. Sahnenin sonunda gözlerimiz büyümüştü zaten ve 2005'teki Türkiye-İsviçre maçını andıran dakikalar başladı büyük bir hızla. :ulubatli:2. dakikadan gereksiz penaltı yaptıran Alpay mı istersiniz, 3 gol atmasına rağmen turu getiremeyen kariyerinin zirvesindeki Tuncay mı, seyircinin çılgın tezahüratı altında 11 kişi ölümüne saldıran bütün takım mı, dur durak bilmeyen o tempo içinde bir ara, "biz napıyoruz böyle nefessiz?" dedim kendime (neyse ki, maçın sonunda Hasan Şaş usulü komşuma dalmaya kalkmadım da, olası bir sakatlığın önüne geçtik(devil) )

Herşey bittiğinde, parmağımı kıpırdatacak halim kalmamış olsa da, ılık bir duş arkası romantik elveda öpücüğümü de alarak tekrardan yola koyuldum her zamanki gibi...

Not: 9.5 Hafta dedik o kadar, yerli çakmasını çeksek nasıl bir ambiyans olurdu diye konuşurken aşağıdaki görüntü çıktı ortaya, tescilli çilekseverler Dreadnaught ve Moria dikkatinize (giggle)

0012.jpg 0013.jpg

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dün içimde bir his oluştu, sinem hanıma da sormuştum "herkes sevişiyor mu?" Diye. Resmen bu konuda 6. His geliştirdim. Ah ah yine dün mesajınızı aldığımı ve pozisyon aldığımı da söylemiştim, ne kadar pozisyonda alsak, nükleer serpintiden kurtulamıyoruz :D
Sevişen yerleriniz dert görmesin, ayrıca çilek göndermesi için de çok teşekkür ederiz :)
I see loving people :D

hqdefault-1.jpg

Brkist Çevrimdışı
1 Ara 2018
110
1
Cinsiyetiniz nedir?
O kadar sıcak ve nem den sonra,
Sağanak yağmur yemiş,
Kadıköylüden daha tehlikeli ne olabilir ki;
Tabiki çilekli Sinem :D

İstanbulun yanlış yakasında yaşamak zorunda kalanlardan biri olarak ah.. diyorum :)

Keyifli paylaşım için taraflara teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün içimde bir his oluştu, @sinem hanıma da sormuştum "herkes sevişiyor mu?" Diye. Resmen bu konuda 6. His geliştirdim. Ah ah yine dün mesajınızı aldığımı ve pozisyon aldığımı da söylemiştim, ne kadar pozisyonda alsak, nükleer serpintiden kurtulamıyoruz :D
Sevişen yerleriniz dert görmesin, ayrıca çilek göndermesi için de çok teşekkür ederiz :)

Ekli dosyayı görüntüle 35545

Ağlayan surat yok :D Ne yaptıysak bu uğurda, çilek kardeşliği için :allright:

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oyyyy oyyyy sevgili @kadikoylu yine komşusunu ziyaret etmiş 9,5 hafta tadında sahneler Ceyran etmiş yarasınnnn beline kuvvet üstadımm :D şimdi sen o çileği ordan hammm yapmışsındır amaaa sen daha iyi bilirsin ki şeftali üstü çilek daha tatlı olurr :D onu da denemişsindir hiç şüphem yokk :D

Denemeler çok da, malum ancak bu kadarı kayıt altına alınabiliyor :eek:

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
165
121
Cinsiyetiniz nedir?
Sn Kadıköylü kıskanilacak bir lokasyonda oturuyorsunuz, bu komşular bende olacak, kendilerine yemek yapar, çamaşirlarini yıkar utu yapar ve yanlarindan hic ayrilmazdim:) Nice 9.5 haftalara :)

22 Nis 2019
566
416
Cinsiyetiniz nedir?
Oyyyy oyyyy sevgili kadikoylu yine komşusunu ziyaret etmiş 9,5 hafta tadında sahneler Ceyran etmiş yarasınnnn beline kuvvet üstadımm :D şimdi sen o çileği ordan hammm yapmışsındır amaaa sen daha iyi bilirsin ki şeftali üstü çilek daha tatlı olurr :D onu da denemişsindir hiç şüphem yokk :D

Şeftalili çilekli meyve tabağı, tabağa ne gerek vardı yahu.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ağlayan surat yok :D Ne yaptıysak bu uğurda, çilek kardeşliği için :allright:

Bir yanlış anlaşılma var:
Genç, sevişen insan, görmüş, heyecanlanmış. Doğal olarak çadırı kurmuş, hoop içeri yakınları dalınca, çadırı toplayamamış, çekmiş yorganı üzerine. Surattaki ifade ağlama değil, utanç ifadesi :D
Siz sevişince biz mutlu oluyoruz, bir tür seçim ittifakı gibi :eek:

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlık "9,5 hafta" olunca, okumadan heyacan bastı. Anılarımızda yer etmiş o sahneler geliverdi aklıma...

Sağolsun kadikoylu üstadımız, o güzel hatıralarımızı tekrar canlandırdı.
Sinem Hn da vesile olduğu ve rol aldığı için teşekkür ederiz. (clap)
Her ne hikmetse İstanbul'un taşı toprağı altın derler ya... yağmurunda da bir hikmet var sanırım.

Şu yağmurlar dinmeden bir İstanbul seferi yapmak lazım, bakarsın bizim de bir yerlerimiz ıslanır :D

26 Haz 2017
82
11
Cinsiyetiniz nedir?
kadikoylu ve sinem Kadir İnanır ve Türkan Şoray gibi oldular valla, epeyce bir filmde oynadılar:)

the girl next door
9.5 hafta
vahşi orkide
eyes wide shut

bakalım biz ne zaman kendi 11 gün 11 gece mizde oyniycaz :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaaa Dread inanki şu sağ gösterip sol vurma huylarından vazgeçmedin :D senin dediğini bu resimden çıkarmak için Şam şeytanı olmak lazım kadikoylu haklı :) ne diyoruz yaşasınnn çilekkk kardeşliği :D

Şimdiii, Çilek Kardeşliği'nin Üsküdar Seferi ne zaman sn. Moria ? :D "Salı sallanır, çarşambayı sel alır, perşembe perişan, cuma mübarek gün" diye diye bu yıl da bitecek, arz ederim... (giggle)

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,234
306
Tam havası aslında sinem hatırlarmı bilmem bir omlet servisi paylaşmıştım kahvaltı modu olarak. Uygulamak gerekir sanırım çok yakında... Keyifli paylaşım için teşekkürler kadikoylu

Üye silindi 55882

Malum dün garip bir gündü; sıcak üzerine hava aşırı nemlendi ve en sonunda öğlen (tabii ki ben Boğaz kıyısında iş gereği bir sefere çıkmışken) sağanak şeklinde boşalttı. Bu bunalmanın çaresi, hazır dönüş yolumun üzerindeyken komşuma uğramaktır dedim ve şansıma zaman konusunda tam da benim dönüş saatimde anlaşabildik. :pon:
Öğle yemeğini pas geçtiğim için aç bilaç ve gözüm kararmış bir şekilde kendisine ulaştığımda, sehpanın üzerinde gördüğüm tepeleme mevsim meyvelerinden oluşan yanar döner tabak, yatak öncesinde de midemin bayram edeceğinin müjdesini veriyordu adeta bana (giggle) Gayet kibarlığı bir kenara bırakmış şekilde sofrada ne var ne yoksa süpürüp kendime geldiğimde, keyif biralarımızı da içmiş olmanın verdiği kafa rahatlaması eşliğinde, yatağa ne gerek var canım deyip, koltukta büyük bir hızla icraata koyulduk :) Aradan biraz vakit geçince, yatağın da vardır bir hikmeti diyerek orayı da denediysek de, aşırı nem üzeri sinem in çalışkan bir genç kız olması neticesinde, çarşafları suyu çıkacak şekilde ıslatarak mutlu sona ulaşabildik.
Ama daha doymamıştım kendi adıma (nasıl bir açlıksa benimki de :yuvarlan:) Devre arası biralarımıza devam ederken, dedim "9.5 Hafta" filmini izledin mi; sonra da internetten Kim Basinger ile Mickey Rourke'un o meşhur buzdolabı önü sahnesini açtım. Sahnenin sonunda gözlerimiz büyümüştü zaten ve 2005'teki Türkiye-İsviçre maçını andıran dakikalar başladı büyük bir hızla. :ulubatli:2. dakikadan gereksiz penaltı yaptıran Alpay mı istersiniz, 3 gol atmasına rağmen turu getiremeyen kariyerinin zirvesindeki Tuncay mı, seyircinin çılgın tezahüratı altında 11 kişi ölümüne saldıran bütün takım mı, dur durak bilmeyen o tempo içinde bir ara, "biz napıyoruz böyle nefessiz?" dedim kendime (neyse ki, maçın sonunda Hasan Şaş usulü komşuma dalmaya kalkmadım da, olası bir sakatlığın önüne geçtik(devil) )

Herşey bittiğinde, parmağımı kıpırdatacak halim kalmamış olsa da, ılık bir duş arkası romantik elveda öpücüğümü de alarak tekrardan yola koyuldum her zamanki gibi...

Not: 9.5 Hafta dedik o kadar, yerli çakmasını çeksek nasıl bir ambiyans olurdu diye konuşurken aşağıdaki görüntü çıktı ortaya, tescilli çilekseverler Dreadnaught ve Moria dikkatinize (giggle)

Ekli dosyayı görüntüle 35543 Ekli dosyayı görüntüle 35544

Evet boşuna dememişler ev alma komşu al diye:) sağ olsun ziyaretlerini eksik etmiyor.watsaptan yazmış kahveni içmeye geliyorum diye ee bende suslendim puslendim(makeup)küçük elbisemi giydim çünkü her geldiğinde aç geliyor sinemi doya doya yeyim diye (giggle)çok sağlam komşum var benim bütün enerjimi bitirdi (muscle) ilk maçı başarıyla bitirdik:D. Biralari içerken komşumun aklına 9.5 hafta filmi geldi ee tabi değişik fantazi istiyor (giggle) izlememiştim filmi telefondan açtı bizde izlerken rollere girdik ouncular biz olduk telefon terde kalbi bilmiyoruz (giggle) @ Kadikoylum iyikide seningibi komşum var.her geldiğinde sayende çok yelenceli güzel vakit geçiyorum harika bır insansın seviliyorsun.yine beklerim kahveye(giggle)

Üye silindi 55882

Dün içimde bir his oluştu, sinem hanıma da sormuştum "herkes sevişiyor mu?" Diye. Resmen bu konuda 6. His geliştirdim. Ah ah yine dün mesajınızı aldığımı ve pozisyon aldığımı da söylemiştim, ne kadar pozisyonda alsak, nükleer serpintiden kurtulamıyoruz :D

Ekli dosyayı görüntüle 35545

Dream sen sorduğunda filim bitmişti:D

Üye silindi 55882

Oyyyy oyyyy sevgili kadikoylu yine komşusunu ziyaret etmiş 9,5 hafta tadında sahneler Ceyran etmiş yarasınnnn beline kuvvet üstadımm :D şimdi sen o çileği ordan hammm yapmışsındır amaaa sen daha iyi bilirsin ki şeftali üstü çilek daha tatlı olurr :D onu da denemişsindir hiç şüphem yokk :D

Komşum onu yapmadan dururmu:p

9 Haz 2019
304
309
Cinsiyetiniz nedir?
Yine kadikoylu yine sinem ve muhtesem bir fantezi. Sevismeleriniz artarak devam etsin. Bende de bir iffet (eskiler bilir. Müjde ar ablamizi) fantezisi var ama ortam cok musait olmaz bunun icin. Belki buzdolabi kapagi is gorebilir :) yasayıp aktarana ve yasatana tesekkürler

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
462
15
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşamış keyifle yaşatılmış,fanteziler konuşmuş..Sonuna da resimler eklenmiş içimi çektim yine..Kadıköylü nice komşuluklara..

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Evet boşuna dememişler ev alma komşu al diye:) sağ olsun ziyaretlerini eksik etmiyor.watsaptan yazmış kahveni içmeye geliyorum diye ee bende suslendim puslendim(makeup)küçük elbisemi giydim çünkü her geldiğinde aç geliyor sinemi doya doya yeyim diye (giggle)çok sağlam komşum var benim bütün enerjimi bitirdi (muscle) ilk maçı başarıyla bitirdik:D. Biralari içerken komşumun aklına 9.5 hafta filmi geldi ee tabi değişik fantazi istiyor (giggle) izlememiştim filmi telefondan açtı bizde izlerken rollere girdik ouncular biz olduk telefon terde kalbi bilmiyoruz (giggle) @ Kadikoylum iyikide seningibi komşum var.her geldiğinde sayende çok yelenceli güzel vakit geçiyorum harika bır insansın seviliyorsun.yine beklerim kahveye(giggle)

Sinem harikasın..
Bastan çıkariyorsun hepimizi..
Enerjine sağlık..

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19

Ekli dosyayı görüntüle 35543 Ekli dosyayı görüntüle 35544

Ustadim bitirdin alemi..
Yureğine saglik..
Sizin gibi bir kurt'a yakışirbir paylaşim olmuş..
Sizinle tanismak nasip olmadi ama tanışiriz umarım..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz de teşrif ederseniz, müsait bir zamanda yaşanacak inşallah genç padawan sn. Dreadnaught (devil)

Ah ah teşrif ederim tabii ama şu aralar gündem yoğun malumunuz :) muhtemelen final serisinden dolayı sizin de yoğun bir programınız vardır.

Leopard Çevrimdışı
18 Ocak 2012
191
2
Kadıköylü yine komşuyu ziyarete gitmiş, en iyisini yapmış yakışır üstadıma... şimdi benim de canım Sinemin güzel, taze meyvelerinden çekti :). Güzel paylaşım için teşekkürler üstad.

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
802
662
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık paylaşım için teşekkürle :)
Darısı başımıza olsun ...

Üye silindi 55882

Kadıköylü yine komşuyu ziyarete gitmiş, en iyisini yapmış yakışır üstadıma... şimdi benim de canım Sinemin güzel, taze meyvelerinden çekti :). Güzel paylaşım için teşekkürler üstad.

Meyve vitamindir bol bol yemeli (giggle)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar