- 29 Nis 2014
- 9,278
- 10,240
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Malum dün garip bir gündü; sıcak üzerine hava aşırı nemlendi ve en sonunda öğlen (tabii ki ben Boğaz kıyısında iş gereği bir sefere çıkmışken) sağanak şeklinde boşalttı. Bu bunalmanın çaresi, hazır dönüş yolumun üzerindeyken komşuma uğramaktır dedim ve şansıma zaman konusunda tam da benim dönüş saatimde anlaşabildik.
on:
Öğle yemeğini pas geçtiğim için aç bilaç ve gözüm kararmış bir şekilde kendisine ulaştığımda, sehpanın üzerinde gördüğüm tepeleme mevsim meyvelerinden oluşan yanar döner tabak, yatak öncesinde de midemin bayram edeceğinin müjdesini veriyordu adeta bana (giggle) Gayet kibarlığı bir kenara bırakmış şekilde sofrada ne var ne yoksa süpürüp kendime geldiğimde, keyif biralarımızı da içmiş olmanın verdiği kafa rahatlaması eşliğinde, yatağa ne gerek var canım deyip, koltukta büyük bir hızla icraata koyulduk
Aradan biraz vakit geçince, yatağın da vardır bir hikmeti diyerek orayı da denediysek de, aşırı nem üzeri sinem in çalışkan bir genç kız olması neticesinde, çarşafları suyu çıkacak şekilde ıslatarak mutlu sona ulaşabildik.
Ama daha doymamıştım kendi adıma (nasıl bir açlıksa benimki de :yuvarlan
Devre arası biralarımıza devam ederken, dedim "9.5 Hafta" filmini izledin mi; sonra da internetten Kim Basinger ile Mickey Rourke'un o meşhur buzdolabı önü sahnesini açtım. Sahnenin sonunda gözlerimiz büyümüştü zaten ve 2005'teki Türkiye-İsviçre maçını andıran dakikalar başladı büyük bir hızla. :ulubatli:2. dakikadan gereksiz penaltı yaptıran Alpay mı istersiniz, 3 gol atmasına rağmen turu getiremeyen kariyerinin zirvesindeki Tuncay mı, seyircinin çılgın tezahüratı altında 11 kişi ölümüne saldıran bütün takım mı, dur durak bilmeyen o tempo içinde bir ara, "biz napıyoruz böyle nefessiz?" dedim kendime (neyse ki, maçın sonunda Hasan Şaş usulü komşuma dalmaya kalkmadım da, olası bir sakatlığın önüne geçtik(devil) )
Herşey bittiğinde, parmağımı kıpırdatacak halim kalmamış olsa da, ılık bir duş arkası romantik elveda öpücüğümü de alarak tekrardan yola koyuldum her zamanki gibi...
Not: 9.5 Hafta dedik o kadar, yerli çakmasını çeksek nasıl bir ambiyans olurdu diye konuşurken aşağıdaki görüntü çıktı ortaya, tescilli çilekseverler Dreadnaught ve Moria dikkatinize (giggle)

Öğle yemeğini pas geçtiğim için aç bilaç ve gözüm kararmış bir şekilde kendisine ulaştığımda, sehpanın üzerinde gördüğüm tepeleme mevsim meyvelerinden oluşan yanar döner tabak, yatak öncesinde de midemin bayram edeceğinin müjdesini veriyordu adeta bana (giggle) Gayet kibarlığı bir kenara bırakmış şekilde sofrada ne var ne yoksa süpürüp kendime geldiğimde, keyif biralarımızı da içmiş olmanın verdiği kafa rahatlaması eşliğinde, yatağa ne gerek var canım deyip, koltukta büyük bir hızla icraata koyulduk
Ama daha doymamıştım kendi adıma (nasıl bir açlıksa benimki de :yuvarlan
Herşey bittiğinde, parmağımı kıpırdatacak halim kalmamış olsa da, ılık bir duş arkası romantik elveda öpücüğümü de alarak tekrardan yola koyuldum her zamanki gibi...
Not: 9.5 Hafta dedik o kadar, yerli çakmasını çeksek nasıl bir ambiyans olurdu diye konuşurken aşağıdaki görüntü çıktı ortaya, tescilli çilekseverler Dreadnaught ve Moria dikkatinize (giggle)