Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Küresel Isınmanın Sebebini Buldum;@fulya

Khrmn14

Normal Üye
12 Ağu 2020
2
9
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar!
Dün gece uzun zamandır takip ettiğim @Fulya Ekici ile görüşme şansım oldu. İlk görüşmemiz gecelik bir program ile gerçekleşti. Kendisine geç bi vakitte yazmıştım ama sağolsun kendisi nazikce kabul etti.
Fulya’dan gözlerimi bir türlü alamadım çok samimi söylüyorum manken gibi bi güzelliği var fiziği adeta bir afet. Sohbetimiz çok güzeldi kendisi çok iyi bir dinleyici ve katılımcı kalitesini her türlü ön sıraya koyabiliyor. İkimizde genç olduğumuz için o kadar güzel bir vakit geçirdikki gecenin nasıl bittiğini anlayamadım bile. Özel anlarımızı tabikide anlatmıyacağım:)) gerçekten yaşamanız lazım😊 ben yapamam dediğimi, Fulya Yaptırdı. FULYA EKİCİ farkını yaşamalısınız gerçekten pişman olmazsınız aslaa!!! Mükemmel gece için teşekkür ederim @Fulya Ekici seni tanımak çok güzeldi 😊

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
848
5,246
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba arkadaşlar!
Dün gece uzun zamandır takip ettiğim @Fulya Ekici ile görüşme şansım oldu. İlk görüşmemiz gecelik bir program ile gerçekleşti. Kendisine geç bi vakitte yazmıştım ama sağolsun kendisi nazikce kabul etti.
Fulya’dan gözlerimi bir türlü alamadım çok samimi söylüyorum manken gibi bi güzelliği var fiziği adeta bir afet. Sohbetimiz çok güzeldi kendisi çok iyi bir dinleyici ve katılımcı kalitesini her türlü ön sıraya koyabiliyor. İkimizde genç olduğumuz için o kadar güzel bir vakit geçirdikki gecenin nasıl bittiğini anlayamadım bile. Özel anlarımızı tabikide anlatmıyacağım:)) gerçekten yaşamanız lazım😊 ben yapamam dediğimi, Fulya Yaptırdı. FULYA EKİCİ farkını yaşamalısınız gerçekten pişman olmazsınız aslaa!!! Mükemmel gece için teşekkür ederim @Fulya Ekici seni tanımak çok güzeldi 😊
ayyy canım benim bende teşekkür ederim seni tanıdığıma memnun oldum çok güzel bir geceydi 😘😘😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,250
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,290
2,238
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar