Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masaj Molası

GHOST RIDER Çevrimdışı
11 Eki 2020
239
249
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hafta içi uzun zamandır listede bekleyen Cansu Hanım ile görüşme fırsatı yakaladım.
Ben fiziksel olarak 0 beden ve minyon hanımları tercih etmeme rağmen Cansu Hanımın vaatleri beni kendine çekti.
Sakin ve huzurlu bir görüşme olması için 2 gün önceden randevumu ayarladım.
Konum ve mekan uygun. Ulaşım için sorun yaşamadım.
Cansu Hanım'ın evi düzeni temizliği 10 üzerinden 10.
İkramları ve sohbeti içten.
Beni masaj hizmeti meraklandırıyordu. Ancak gerek donanımı, gerek masajı hoşuma gitti. Kendisi çok profesyonel değil ancak oldukça iyi. İşini önemsiyor. Masaj esnasında masoze dokunmak ve okşamak açıkçası güzel bir deneyim.
Cansu Hanımın o sakin tavrı yatakta biraz farklı. Yatakta istekli ve arzulu hali, talepleri beni fazlasıyla memnun etti.
Yatakta sohbeti güzel.
İri ve balık etli hanımlar dan hoşlanıyorsanız, sınırsız sex istiyorsanız, şöyle kulunçlarınızı açtıracaksanız Cansu Hanım'a bir uğrayın derim.
Bu arada Cansu Hanım'a da teşekkürler. 😙

serhat7575 Çevrimdışı
6 Şub 2021
253
148
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşk ederim cansu hanım musade ederse tanımak tanışmak sohpet etmek masaj yaptırmak isterim

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,250
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,935
Hafta içi uzun zamandır listede bekleyen Cansu Hanım ile görüşme fırsatı yakaladım.
Ben fiziksel olarak 0 beden ve minyon hanımları tercih etmeme rağmen Cansu Hanımın vaatleri beni kendine çekti.
Beni masaj hizmeti meraklandırıyordu. Ancak gerek donanımı, gerek masajı hoşuma gitti. Kendisi çok profesyonel değil ancak oldukça iyi. İşini önemsiyor. Masaj esnasında masoze dokunmak ve okşamak açıkçası güzel bir deneyim.
Cansu Hanımın o sakin tavrı yatakta biraz farklı. Yatakta istekli ve arzulu hali, talepleri beni fazlasıyla memnun etti.
Yatakta sohbeti güzel.
İri ve balık etli hanımlar dan hoşlanıyorsanız, sınırsız sex istiyorsanız, şöyle kulunçlarınızı açtıracaksanız Cansu Hanım'a bir uğrayın derim.
Güzel paylaşımın ve düşüncelerin için tşk ederim. Seni tanımak ve seninle vakit geçirmek de inanılmaz keyif vericiydi. Oksamalarinin arasında masaj yapmak da güzeldi çünkü ben oksanmayi çok severim 😜 misafirim olup seni tanıma fırsatı verdiğin için bende sana teşekkür ederim 😘😘

Ozzy76 Çevrimdışı
5 Şub 2021
720
616
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler. Masaj her zaman ilgimi çeker. umarım Cansu hanım ile görüşme fırsatı yakalarım

Long_Ranger Çevrimdışı
21 Nis 2021
93
179
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tebrik ederim güzel vakit geçirmişsiniz. Her görüşmemizde masaj için niyetleniyorum ama aklımı başımdan aldığı için bir türlü fırsat bulamadım
Yatakta sohbeti güzel.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar