- 11 Eki 2020
- 239
- 249
- 55
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hafta içi uzun zamandır listede bekleyen Cansu Hanım ile görüşme fırsatı yakaladım.
Ben fiziksel olarak 0 beden ve minyon hanımları tercih etmeme rağmen Cansu Hanımın vaatleri beni kendine çekti.
Sakin ve huzurlu bir görüşme olması için 2 gün önceden randevumu ayarladım.
Konum ve mekan uygun. Ulaşım için sorun yaşamadım.
Cansu Hanım'ın evi düzeni temizliği 10 üzerinden 10.
İkramları ve sohbeti içten.
Beni masaj hizmeti meraklandırıyordu. Ancak gerek donanımı, gerek masajı hoşuma gitti. Kendisi çok profesyonel değil ancak oldukça iyi. İşini önemsiyor. Masaj esnasında masoze dokunmak ve okşamak açıkçası güzel bir deneyim.
Cansu Hanımın o sakin tavrı yatakta biraz farklı. Yatakta istekli ve arzulu hali, talepleri beni fazlasıyla memnun etti.
Yatakta sohbeti güzel.
İri ve balık etli hanımlar dan hoşlanıyorsanız, sınırsız sex istiyorsanız, şöyle kulunçlarınızı açtıracaksanız Cansu Hanım'a bir uğrayın derim.
Bu arada Cansu Hanım'a da teşekkürler.
Ben fiziksel olarak 0 beden ve minyon hanımları tercih etmeme rağmen Cansu Hanımın vaatleri beni kendine çekti.
Sakin ve huzurlu bir görüşme olması için 2 gün önceden randevumu ayarladım.
Konum ve mekan uygun. Ulaşım için sorun yaşamadım.
Cansu Hanım'ın evi düzeni temizliği 10 üzerinden 10.
İkramları ve sohbeti içten.
Beni masaj hizmeti meraklandırıyordu. Ancak gerek donanımı, gerek masajı hoşuma gitti. Kendisi çok profesyonel değil ancak oldukça iyi. İşini önemsiyor. Masaj esnasında masoze dokunmak ve okşamak açıkçası güzel bir deneyim.
Cansu Hanımın o sakin tavrı yatakta biraz farklı. Yatakta istekli ve arzulu hali, talepleri beni fazlasıyla memnun etti.
Yatakta sohbeti güzel.
İri ve balık etli hanımlar dan hoşlanıyorsanız, sınırsız sex istiyorsanız, şöyle kulunçlarınızı açtıracaksanız Cansu Hanım'a bir uğrayın derim.
Bu arada Cansu Hanım'a da teşekkürler.