Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Muhteşem ötesi

İllegal3321 Çevrimdışı
17 May 2019
42
9
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili forum üyeleri uzun sohbetler sonrası sonunda @SİNEM Hanım ile tanışmış bulunmaktayım.
Uzun yol maratonu sonrası sinem hanımın yanına vardığımda daha uzun yolların aşılabileceğine kanaat getirdim. Kapıdan içeri girdiğimde muhteşem bir şekilde karşılanmak bütün yol yorgunluğunu unutturdu. Sinem Hanım çok sıcak kanlı sempatik ve çok güzel bir bayan. Hoş sohbet eşliğinde içilen içeceklerin sonuna gelindiğinde ortam ısınmaya başladı ve artık beklenen ana doğru yavaş yavaş yelken açtık. Çok detaylı anlatmak istemiyorum ama görüşen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır görüşmek isteyen arkadaşlar için bence tereddüt etmeden tanışın ve anın tadını çıkarın...
Sinem Hanım buna değecek bir güzellik..
Herşey için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum
En kısa zamanda daha uzun saatler eşliğinde görüşmek dileğiyle...

(siyahların resimlerini en kısa zamanda görmek isterim)

Üye silindi 55882

Sevgili forum üyeleri uzun sohbetler sonrası sonunda @SİNEM Hanım ile tanışmış bulunmaktayım.
Uzun yol maratonu sonrası sinem hanımın yanına vardığımda daha uzun yolların aşılabileceğine kanaat getirdim. Kapıdan içeri girdiğimde muhteşem bir şekilde karşılanmak bütün yol yorgunluğunu unutturdu. Sinem Hanım çok sıcak kanlı sempatik ve çok güzel bir bayan. Hoş sohbet eşliğinde içilen içeceklerin sonuna gelindiğinde ortam ısınmaya başladı ve artık beklenen ana doğru yavaş yavaş yelken açtık. Çok detaylı anlatmak istemiyorum ama görüşen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamışlardır görüşmek isteyen arkadaşlar için bence tereddüt etmeden tanışın ve anın tadını çıkarın...

Canim benim asıl muhteşem olan sensin o kadar iyi neietli güzel insaninki her seyinle seviliyorsin :* faftalar sonra yazişmalarimizdan sonra tanişabildik iyikide geldin çok mutlu oldum geldiğine:)harika bır insansın. bır birinden güzel hediyelerin içinde çok teşekkür ederim hepsini beğendim bır gün çekilip atıcam fotolarini :) canım her şey için teşekkürler yine beklerim sevişmeye seninle sevişmek başka :p opuldun :* sevgiler

İllegal3321 Çevrimdışı
17 May 2019
42
9
Cinsiyetiniz nedir?
Canim benim asıl muhteşem olan sensin o kadar iyi neietli güzel insaninki her seyinle seviliyorsin :* faftalar sonra yazişmalarimizdan sonra tanişabildik iyikide geldin çok mutlu oldum geldiğine:)harika bır insansın. bır birinden güzel hediyelerin içinde çok teşekkür ederim hepsini beğendim bır gün çekilip atıcam fotolarini :) canım her şey için teşekkürler yine beklerim sevişmeye seninle sevişmek başka :p opuldun :* sevgiler

Çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için Herşey seninle güzeldi tekrar teşekkür ediyorum Herşey için

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler, benim de ufaktan paylaşımım geldi kendisi ile anlaşılan :)

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Mufteşem anlarınızı anlaya biliyorum..
Sinem insanı uçurur ve havada bırakır..

İllegal3321 Çevrimdışı
17 May 2019
42
9
Cinsiyetiniz nedir?
sinem Hanım tekrar tekrar görüşmekten bıkılmayacak
Her seferinde zevk ve keyifden havalarda uçuracak ve mutluluğun anahtarı olacak bir güzellik güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Üye silindi 55882

Sevgili Sinem için yine çok güzel bir anlatım kendi ve kalbi güzel Sinem Hanım yine birilerini fethetmiş ve mutlu etmiş , paylaşım için her iki tarafada teşekkürler...

Minnoşum teşekkürler.sende harika bir insansın :*

Üye silindi 55882

sinem Hanım tekrar tekrar görüşmekten bıkılmayacak
Her seferinde zevk ve keyifden havalarda uçuracak ve mutluluğun anahtarı olacak bir güzellik güzel yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Canim benim ne yaşadiysak karşılıklı. güzel vakit geçirdik Teşekkürler :*

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar