Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Mükemmel ötesi cansu kaya

Fatih615334 Çevrimdışı
3 Ocak 2021
94
160
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pandemiden dolayı ne zamandır randevu istemeye çekiniyordum. İçimdeki beni tutamıyordum artık ne olacaksa olsun artık deyip hafta başı sevgili cansu hanımla iletişime geçtim. Bugün için üç saatlik randevu talebinde bulundum sağ olsun kırmadı beni kabul etti.

Attığı konuma doğru Sabah yola koyuldum. Evi çok nezih bir yerde sokağı oldukça sakin aracıyla gidecek olanlar için herhangi bir park problemi yok.
Gelelim Cansu hanıma, arkadaşlar Cansu hanım Gerçekten Çok iyi birisi her konuda kendini geliştirmiş birisi.
Zile bastım kapı açıldı karşımda bir afet
Cansu hanımı görünce heyecanlanmamak elde değil.
Yolda görseniz kesinlikle dönüp bir kez daha bakacağınız mükemmel bir fiziği var

El yüz temizliği Falan derken salona geçtik
Tanışma Faslı ikramlar derken bayağı kaynaştık. Bir Karadenizli olarak çayı çok severim sağ olsun kırmadı beni
Herhalde bir demlik çayı içmişimdir 😀
Yatak odası olayına gelince çok fazla detay vermeyi sevmem.
karşılıkı oraller farklı pozisyonalr falan müthiş bi keyif aldım
Cansu hanım yapmacık davranmayan ve kalbinin güzelliğini dışa Yansıtan biri.
şunu söyleyebilirim ki hiçbir şekilde yanından memnuniyetsiz ayrılamazsınız sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.
Ben balık etli bir bayan seven biri olarak Çok memnun kaldım.
Gerek ikramlarından Gerek içten sevecen cana yakın davranışlarıyla Beni benden aldı

Cansu hanımı anlatmaya burada ne kelimeler yeter ne de başka bir şey

Kısacası kesinlikle İçimden gelerek söylüyorum tavsiye Edermisin kesinlikle EVET
Bir daha gider misin kesinlikle Evet

Yanındayken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsunuz
3 saat geçirdim ama ayrılmak istemedim

Umarım oda benden memnun kalmıştır

Gönlü güzel kadın seni kocaman kocaman en güzel yerlerinden öpüyorum ❤️❤️ kendine cici bak en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere😘😘

cravitamins

Paylaşım için teşekkürler. Cansu hanım her yönden sığınılacak güvenli bir limandır. Aklınızda ne varsa almadan dönmezsiniz. Benim aklımda almadığım masaj hizmeti var.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,472
8,947
Pandemiden dolayı ne zamandır randevu istemeye çekiniyordum. İçimdeki beni tutamıyordum artık ne olacaksa olsun artık deyip hafta başı sevgili cansu hanımla iletişime geçtim. Bugün için üç saatlik randevu talebinde bulundum sağ olsun kırmadı beni kabul etti.

Attığı konuma doğru Sabah yola koyuldum. Evi çok nezih bir yerde sokağı oldukça sakin aracıyla gidecek olanlar için herhangi bir park problemi yok.
Gelelim Cansu hanıma, arkadaşlar Cansu hanım Gerçekten Çok iyi birisi her konuda kendini geliştirmiş birisi.
Zile bastım kapı açıldı karşımda bir afet
Cansu hanımı görünce heyecanlanmamak elde değil.
Yolda görseniz kesinlikle dönüp bir kez daha bakacağınız mükemmel bir fiziği var

El yüz temizliği Falan derken salona geçtik
Tanışma Faslı ikramlar derken bayağı kaynaştık. Bir Karadenizli olarak çayı çok severim sağ olsun kırmadı beni
Herhalde bir demlik çayı içmişimdir 😀
Yatak odası olayına gelince çok fazla detay vermeyi sevmem.
karşılıkı oraller farklı pozisyonalr falan müthiş bi keyif aldım
Cansu hanım yapmacık davranmayan ve kalbinin güzelliğini dışa Yansıtan biri.
şunu söyleyebilirim ki hiçbir şekilde yanından memnuniyetsiz ayrılamazsınız sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.
Ben balık etli bir bayan seven biri olarak Çok memnun kaldım.
Gerek ikramlarından Gerek içten sevecen cana yakın davranışlarıyla Beni benden aldı

Cansu hanımı anlatmaya burada ne kelimeler yeter ne de başka bir şey

Kısacası kesinlikle İçimden gelerek söylüyorum tavsiye Edermisin kesinlikle EVET
Bir daha gider misin kesinlikle Evet

Yanındayken zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamıyorsunuz
3 saat geçirdim ama ayrılmak istemedim

Umarım oda benden memnun kalmıştır

Gönlü güzel kadın seni kocaman kocaman en güzel yerlerinden öpüyorum ❤❤ kendine cici bak en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere😘😘
Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim. Zaman ayirip misafirim oldun ve seni tanima firsati verdigin icin daha cok tesekkur ederim. Duygularimiz karsilikli bilmeni isterim😘😘😘

Karsindaki kişiyi nasıl görmek istersen öyle görürsün. Sen yolda görünce dönüp bakarsın evet çünkü senin gözüne hitap eden birşeyler var tabiki, bu herkes için geçerli değildir ama bu şekilde düşünmen beni çok mutlu etti bunun içinde bir teşekkür ederim 😘

Kapıdan içeriye girdiğinde ne istediğini bildiğin açık ve belliydi, daha beni gördüğünde yüzündeki gülümsemeyi hiç unutmayacagim🤗😉 bu gülümseme samimi yaklaşımımı ve ictenligimi göstermeme yardımcı oldu. Eğer sen kapıdan asik yüzle girmiş olsaydın sıcaklığımi hissedemezdin. Kalbinde sende okadar güzelsinizki bunu düşüncelerine dökmüş olman beni onere etti.

Herşey için ben teşekkür ederim 😘😘

Fatih615334 Çevrimdışı
3 Ocak 2021
94
160
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim. Zaman ayirip misafirim oldun ve seni tanima firsati verdigin icin daha cok tesekkur ederim. Duygularimiz karsilikli bilmeni isterim😘😘😘

Karsindaki kişiyi nasıl görmek istersen öyle görürsün. Sen yolda görünce dönüp bakarsın evet çünkü senin gözüne hitap eden birşeyler var tabiki, bu herkes için geçerli değildir ama bu şekilde düşünmen beni çok mutlu etti bunun içinde bir teşekkür ederim 😘

Kapıdan içeriye girdiğinde ne istediğini bildiğin açık ve belliydi, daha beni gördüğünde yüzündeki gülümsemeyi hiç unutmayacagim🤗😉 bu gülümseme samimi yaklaşımımı ve ictenligimi göstermeme yardımcı oldu. Eğer sen kapıdan asik yüzle girmiş olsaydın sıcaklığımi hissedemezdin. Kalbinde sende okadar güzelsinizki bunu düşüncelerine dökmüş olman beni onere etti.

Herşey için ben teşekkür ederim 😘😘
Hakkımdaki düşüncelerin beni daha çok mutlu etti şuan 😘
Çok teşekkür ederim
Tekrarı kesinlikle olacak 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar