- 17 Mar 2020
- 617
- 1,376
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Değerli Forumdaşlar
@EDA ile en son mustlukçu fantezisi yapmıştık, bu sefer farklı birşey yapalım dedik. Kendisi münecCİM oldu ve benim yatakta nelerden hoşlandığımı birbir söylemeye başladı, aklımı okudu resmen
Dersine iyi çalışmış, hem eski yazışmalardan, hem forum yorumlarından benim bir CİM sever olduğumu tam bir münecCİM EDAsıyla söyleyiverdi
Tatli bir sohbetin ardından dediki "Canım sen hiç yorulma, geç şöyle arkana yaslan, hatta sırtına yastık vereyim". Beni kral misali koltuğa bir güzel yerleştirip, müthiş bir orala başladı, kendisinin oralını çok beğenirim, tekniği çok iyidir. İçimden günün yorgunluğunu, stresini adeta vakumladı, çekti aldı sağolsun
Sonra muhabbet daha da açıldı, güzelleşti. Bu arada kendisi bir güzelleşmiş bir güzelleşmiş görmeniz lazım, yeni cicileri çok yakışmış.
Sağlam olsun diye çift dikiş geçelim dedik, geldik ikinciye. Bu sefer öyle yatmak yok dedi, attı beni yatak odasına
Öpüşmenin ardından harika oralını yaptı, çırağı tam kıvamına getirdi
Çırak "ustam artık sende bir zahmet pozisyon yap, birşeyler yap, kaldır bir tarafını" deyince ne yapalım derken, aklıma üstat @kadikoylu nün jargona kazandırdığı katlanan valiz geldi. @EDA olur deyince @kadikoylu üstadın kulaklarını çıntarak vaziyet aldık
Vargellerin ardından doggy siz olmaz dedik, doggy ye döndük. Sonra cowgirl e geçtik, @EDA bu pozisyonda eline bir krem alarak bir taraftan yumurta masajına başladı, yumurtalar alta, sucuk üstte zevkin doruklarını gördü 
Eda'nın yeni evini çok beğendim, nezih bir sitede, giriş çıkış sorunu yok, evin içi çok zevkli döşenmiş, iyi günlerde oturmasını dilerim.
@EDA herşey için çok teşekkürler
Yeni bir fanteziyle görüşmek üzere 
@EDA ile en son mustlukçu fantezisi yapmıştık, bu sefer farklı birşey yapalım dedik. Kendisi münecCİM oldu ve benim yatakta nelerden hoşlandığımı birbir söylemeye başladı, aklımı okudu resmen
Sağlam olsun diye çift dikiş geçelim dedik, geldik ikinciye. Bu sefer öyle yatmak yok dedi, attı beni yatak odasına
Eda'nın yeni evini çok beğendim, nezih bir sitede, giriş çıkış sorunu yok, evin içi çok zevkli döşenmiş, iyi günlerde oturmasını dilerim.
@EDA herşey için çok teşekkürler