- 9 Haz 2018
- 837
- 1,909
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederimBazıları çok şanslıBu arada süper görünüyorsunuz
![]()
Çok çok seksi !!! Bizede nasip olurmu acaba? Süpesiniz sevgili @BUSE PIRILZevkli bir geceydisizin düşünceleriniz nelerdir ?
![]()
Evet olsun tabi teşekkür ederimÇok çok seksi !!! Bizede nasip olurmu acaba? Süpesiniz sevgili @BUSE PIRIL
O da benim gibi çok seviyor çorap naylon çorapAdamcağızı ne hale getirdiysen, çorabı çıkarmayı bekleyememiş.![]()
Cok sexsi olmuş gerçektenZevkli bir geceydisizin düşünceleriniz nelerdir ?
![]()
Teşekkür ederimBöyle bir güzellik karşısında bende heyecan yapar yırtardım çorabı, muhteşem görünüyorsun![]()
Evet otele geliyorum yirtalim çorap çokbuse hanım merhabalar, outcall görüşme yapıyor musunuz? yapıyorsanız bende gelmek isterim yırtacağımız çoraplar varsa![]()
Zevk orası muhakkak tabi ki sizin gibi bir güzellikle hele. Ama çorap yırtılması milli servet değilmiZevkli bir geceydisizin düşünceleriniz nelerdir ?
![]()
Markasına göre öyle yırtma işlemlerinde Penti kullanıyorumZevk orası muhakkak tabi ki sizin gibi bir güzellikle hele. Ama çorap yırtılması milli servet değilmi![]()
Ben de yırtmak istiyorum. Çorabı yanımızda mı getiriyoruz?Zevkli bir geceydisizin düşünceleriniz nelerdir ?
![]()
Hediye kabul ediyorum duruma göre değişiyorÇoraplar şirketten galiba
Sevinirim S bedenBen de yırtmak istiyorum. Çorabı yanımızda mı getiriyoruz?![]()
ben yırtmak yerine yavaşça çıkartmak isterdim buse hanım cımZevkli bir geceydisizin düşünceleriniz nelerdir ?
![]()
Sen soft seviyorben yırtmak yerine yavaşça çıkartmak isterdim buse hanım cım
Bir gün nasip olursa bende parçalamak isterimZevkli bir geceydisizin düşünceleriniz nelerdir ?
![]()
Görünüşe göre de zevk dolu bir gece olmuş. O gecelerden birinde olmak ümidindeyim.Zevkli bir geceydisizin düşünceleriniz nelerdir ?
![]()
MemnuniyetleBir gün nasip olursa bende parçalamak isterim![]()
Memnun olurumGörünüşe göre de zevk dolu bir gece olmuş. O gecelerden birinde olmak ümidindeyim.![]()
O zaman 2 söz aldım bir o çorap parçalanacak 2.de güzel saatler sonunda o ayaklara masaj yapılacakMemnuniyetle![]()
Çok ayıp çok bana izin vermemiştiniz bende isterimZevkli bir geceydisizin düşünceleriniz nelerdir ?
![]()
SözO zaman 2 söz aldım bir o çorap parçalanacak 2.de güzel saatler sonunda o ayaklara masaj yapılacak![]()
Aaaa bi yanlislik var sizede sözüm olsunÇok ayıp çok bana izin vermemiştiniz bende isterim🫦
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!