Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sabah Sabah

• Konbuyu başlatan shoko
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
shoko Çevrimdışı
3 May 2018
263
309
Geçen Hafta idi sanırım. Cansu hanım ile randevulaştık. Hemde Sabah sabah en sevdiğimden. Kendisi hoş sohbet güler yüzlü alımlı bir hatun olup. evi de tertemizdi. Beni çok güzel ağırladı sağ olsun. güzel bir kahvaltı ile başladık hatta. İlişki detaylarını bilirsiniz çok girmeyi sevmem yaptık kendi çapımızda bişeyler. ben daha çok evin temizliği giriş çıkış sıkıntısızlığı ve misafirperverliği ni önemserim. keyifli dakikalar da bonusu tabi. hatta acil işim çıktığından 2 sıfır bitti maç ama alacağım var Cansu unutma :)

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
shoko Çevrimdışı
3 May 2018
263
309
Z.....m iç diycem yazık olcak🤣🤣 senin yüzünden gelenler bana kahve hediye alıp geliyor 🤣🤣🤣 düşmanımı senin diline düşürmesin 😎😎😎
kuzum bende gelecem de bu aralar kafamı kaldıramıyorum ( içinde beyin olanını) yeni bir işlere girdim çıkamıyorum resmen ama perşembe belki uğrarım( tabi ararım müsaitsen).

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
kuzum bende gelecem de bu aralar kafamı kaldıramıyorum ( içinde beyin olanını) yeni bir işlere girdim çıkamıyorum resmen ama perşembe belki uğrarım( tabi ararım müsaitsen).
Tmm canım beklerim nezaman istersen kahveni al gel🤣🤣🤣

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,468
8,933
Geçen Hafta idi sanırım. Cansu hanım ile randevulaştık. Hemde Sabah sabah en sevdiğimden. Kendisi hoş sohbet güler yüzlü alımlı bir hatun olup. evi de tertemizdi. Beni çok güzel ağırladı sağ olsun. güzel bir kahvaltı ile başladık hatta. İlişki detaylarını bilirsiniz çok girmeyi sevmem yaptık kendi çapımızda bişeyler. ben daha çok evin temizliği giriş çıkış sıkıntısızlığı ve misafirperverliği ni önemserim. keyifli dakikalar da bonusu tabi. hatta acil işim çıktığından 2 sıfır bitti maç ama alacağım var Cansu unutma :)
Seni tanidigima çok memnun oldum. Guzel düşüncelerin için çok tsk ederim. Sabah sexini seviyorum yapacak bisey yok ;)

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Deme öyle deme şımarır şimdi hemen sonra ben çekerim elinden @Seda ATES gerçi o benim çenemden çekiyor ama daha dilimin kuvvetini görmedi :)
Allah'tan gormedim görmeyeyim bence seviyorum seni canım benim deyip kacayim en iyisi🤣🤣🤣🤣

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
konuyu hatırlatayım dedım geçenlerde @BALIM hanım sabah sabah misafir etti beni seviyorum sabah sporunu yaa ne yapayım daha enerjik daha keyifli hissediyorum. ayrıca tüm gün de heba olmuyor
Boğazında kalmadimi🤣🤣

Seda ATES Çevrimdışı
5 Eyl 2015
871
2,362
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,290
2,238
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵 klavyene sağlık :)

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
855
735
okumaya @Cansu kaya hanım diye başladım, @Seda ATES hanım ile devam ettim, @BALIM hanım ile bitirdim :)

Bakınız işte sabah sevişmesinin önemi.

En tatlı sabahlar, sabah sevişmesi ile başlar.....

Emeği geçen herkese teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar