DamatFerit
Normal Üye
- 5 Şub 2014
- 39
- 156
- 36
Efendim malumunuz bayram. Bende kendime bir bayram hediyesi vermek adina 2 gundur forumda bayram sekeri bulmak icin arastirma yapiyordum. En nihayetinde Carsamba aksam 21:30 icin Sinem hanimdan randevu almayi basardim. Fakat bulusma icin tam yola cikacakken Sinem hanimdan 21:30 a yetisemeyecegini baska bir zaman randevulasmayi belirten mesaji gorunce dondurmasi erimis cocuk gibi ortada kaldim. Fakat yilmadim ve bir gun sonra tekrar Sinem hanimdan randevu almak icin sansimi denedim. Bu sefer gun icerisinde bir saat alarak dustum yollara.
Belirtilen saatte ilgili konuma geldigimde aracimi park ettim. Sinem hanimi arayip blok, kat ve numara bilgisini isteyecektim ki (daha onceden arayacagimi da belirtmistim) engel yedim whatsapp ustunden. Bu sefer cidden yikildim. Ya dedim o kadar yol teptim ben neyi yanlis yaptim da engel yedim.
Neyse 10 dk bekledikten sonra aramalarimi mesgule atmasi ile bari son sans mesaj atayim ona gore evime doneyim dedim. Bu sayede yanlis alasilmayi ortadan kaldirarak son bilgileri Sinem hanimdan koparmayi basardim.
Giris sorunsuz. Gerekli bilgileri verdikten sonra ilgili daireye gecmeyi basardim. Sinem hanimi karsilamasiyla birlikte tum sikintilari unuttum.
Tanisma fasli ve ikramlarla birlikte dus sonrasi birbirimizi daha yakindan tanimaya basladik. Ilk seansta tanisma turunu tamamladiktan sonra biraz da dedikodu yaparak yeni birlikteligin yolunu tuttuk.
Kendisini bu sefer baya bir terletip guzel bir gunun sonunu getirmis oldum.
Zor baslayip guzel biten gun icin Sinem hanima tesekkur ederim.
Umarim yeniden gorusuruz.
Belirtilen saatte ilgili konuma geldigimde aracimi park ettim. Sinem hanimi arayip blok, kat ve numara bilgisini isteyecektim ki (daha onceden arayacagimi da belirtmistim) engel yedim whatsapp ustunden. Bu sefer cidden yikildim. Ya dedim o kadar yol teptim ben neyi yanlis yaptim da engel yedim.
Neyse 10 dk bekledikten sonra aramalarimi mesgule atmasi ile bari son sans mesaj atayim ona gore evime doneyim dedim. Bu sayede yanlis alasilmayi ortadan kaldirarak son bilgileri Sinem hanimdan koparmayi basardim.
Giris sorunsuz. Gerekli bilgileri verdikten sonra ilgili daireye gecmeyi basardim. Sinem hanimi karsilamasiyla birlikte tum sikintilari unuttum.
Tanisma fasli ve ikramlarla birlikte dus sonrasi birbirimizi daha yakindan tanimaya basladik. Ilk seansta tanisma turunu tamamladiktan sonra biraz da dedikodu yaparak yeni birlikteligin yolunu tuttuk.
Kendisini bu sefer baya bir terletip guzel bir gunun sonunu getirmis oldum.
Zor baslayip guzel biten gun icin Sinem hanima tesekkur ederim.
Umarim yeniden gorusuruz.