Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seray Hanımla Tanışma

Matii92

Normal Üye
12 Eyl 2023
5
8
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 gün önce @Seray Yıldırım hanımla 3 saatlik incall görüşme gerçekleştirdik. Evi çok güzel bir konumda sorunsuz ulaştım. Kapıdan içeri girip çıkana kadar her dakikasından ayrı keyif aldığım bir 3 saat geçirdiğimi belirtmek istiyorum öncelikle. Kendisi çok bakımlı, sevecen, hoş sohbet ve saygılı bi bayan. Benim için en önemlisi küçük dağları ben yarattım edasından çok uzak mütevazi bi bayan olması kendisi abartı yorumlardan hoşlanmayan biri olduğunu söyledi ama inanın söylediklerimin eksiği var fazlası yok. 😊 yatak konusuna gelirsek ön sevişmeye çok önem veren birisi. Anlatıldığı gibi oralı inanılmaz. 😊 ve mümkün olan istediğiniz her pozisyona da uyuyor. Çok istekli bunu da partnerine iliklerine kadar hissettiren elit bi bayan. Kendisine harika 3 saat için çok teşekkür ediyorum. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Tekrar görüşmek dileğiyle çok memnun oldum kendisini tanıdığım için 😊

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,512
1,631
Cinsiyetiniz nedir?
Referans için teşekkür ederiz sevişmenize sağlık

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
10,177
8,246
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

Seray Yıldırım Çevrimdışı
23 Ara 2024
312
1,043
2 gün önce @Seray Yıldırım hanımla 3 saatlik incall görüşme gerçekleştirdik. Evi çok güzel bir konumda sorunsuz ulaştım. Kapıdan içeri girip çıkana kadar her dakikasından ayrı keyif aldığım bir 3 saat geçirdiğimi belirtmek istiyorum öncelikle. Kendisi çok bakımlı, sevecen, hoş sohbet ve saygılı bi bayan. Benim için en önemlisi küçük dağları ben yarattım edasından çok uzak mütevazi bi bayan olması kendisi abartı yorumlardan hoşlanmayan biri olduğunu söyledi ama inanın söylediklerimin eksiği var fazlası yok. 😊 yatak konusuna gelirsek ön sevişmeye çok önem veren birisi. Anlatıldığı gibi oralı inanılmaz. 😊 ve mümkün olan istediğiniz her pozisyona da uyuyor. Çok istekli bunu da partnerine iliklerine kadar hissettiren elit bi bayan. Kendisine harika 3 saat için çok teşekkür ediyorum. Vaktin nasıl geçtiğini anlamadım. Tekrar görüşmek dileğiyle çok memnun oldum kendisini tanıdığım için 😊
Güzel hoş referansın için teşekkürrrrrrrr ederimmmm🌼🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar