- 12 Ağu 2017
- 136
- 195
- Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba arkadaşlar,
Cansu hanım forumdan ayrılmış fakat ben yinede görüşmemizden biraz bahsetmek istiyorum.
Kendisi ile 2 kere görüşüp randevu alamamıştım fakat niyeyse 3.defa şansımı denemek istedim.bunun en önemli nedeni konuşma tarzı,kadife gibi yumuşak sesi ve gerçekten çok samimi gelmesiydi...
Kendisi ile gecelik bir görüşme gerçekleştirdik.
Gece boyunca inanın hiçbir olumsuz şey yaşamadım.
Gayet samimi hoşsohbet biri cansu hanım.
Ev arkadaşıda kendisi gibi çok samimi çok hoş bir hanım.ikisi ile gayet güzel vakit geçirdikten sonra biz cansu hanım ile başbaşa kalmak üzere cansu hanımın odasına geçtik.iyikide geçmişiz
öncelikle cansu hanım çok ama çok titiz odaya geçerken banyoya uğrayıp diş fırçalaması diş suyu ile ağzını çalkalaması çok hoşuma gitti..benide bilen bilir hani kendimde bunları yapar ve çok dikkat ederim bu konuya
Neyse özetle hijyen 10 numara
oral çok ama çok başarılı diyebilirim.
Ön sevişme öpüşme çok çok güzeldi.
hiç uyumak istemiyor insan inanın fakat gündüz tatil için yola çıkmam gerektiği için uyuyup kaldık tabii
sabah uyandığınızda yanınızda böyle bir kadın olması nasıl bir şans tahmin eden ve bilenleriniz var tabiiki
Eee sabah seksi en sevdiğimden olunca güzel bir birliktelik kaçınılmaz oldu...beraber küçük bir kahvaltı sonrası müsade isteyip yanlarından ayrıldım...bu arada ev arkadaşıylada mutlaka görüşme yapmak istiyorum.kendiside kabul ederse tabii...umarım tekrar görüşme imkanımız olur...unutulmaz bir gece yaşattığı için tekrar tekrar teşk ederim....herşey gönlünce olsun...
Cansu hanım forumdan ayrılmış fakat ben yinede görüşmemizden biraz bahsetmek istiyorum.
Kendisi ile 2 kere görüşüp randevu alamamıştım fakat niyeyse 3.defa şansımı denemek istedim.bunun en önemli nedeni konuşma tarzı,kadife gibi yumuşak sesi ve gerçekten çok samimi gelmesiydi...
Kendisi ile gecelik bir görüşme gerçekleştirdik.
Gece boyunca inanın hiçbir olumsuz şey yaşamadım.
Gayet samimi hoşsohbet biri cansu hanım.
Ev arkadaşıda kendisi gibi çok samimi çok hoş bir hanım.ikisi ile gayet güzel vakit geçirdikten sonra biz cansu hanım ile başbaşa kalmak üzere cansu hanımın odasına geçtik.iyikide geçmişiz
öncelikle cansu hanım çok ama çok titiz odaya geçerken banyoya uğrayıp diş fırçalaması diş suyu ile ağzını çalkalaması çok hoşuma gitti..benide bilen bilir hani kendimde bunları yapar ve çok dikkat ederim bu konuya

Neyse özetle hijyen 10 numara

oral çok ama çok başarılı diyebilirim.
Ön sevişme öpüşme çok çok güzeldi.
hiç uyumak istemiyor insan inanın fakat gündüz tatil için yola çıkmam gerektiği için uyuyup kaldık tabii