Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sıcağı Sıcağına

Can3535

Normal Üye
1 Şub 2021
3
38
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun zamandır sinem hanımı forum ve kuşlu site üzerinden takip ediyordum. İşim gereği istanbul izmir arasında gidip gelmekten dolayı vakit ayırıp tanışamadım bugün için bir zaman yarattım ve dün kısa bir mesajlaşmanın ardından bugün için sözleştik sözleştiğimiz saatte ordaydım evinin konumu ve evinin içeri harika kapıyı açtığında ilk önce göremedim kapının arkasına saklanmış 😅😅 birden heycan yaptım kapı açılıyor kimse yok sırlar odası gibiydi😅😅 özel anlara çok girmek istemiyorum fakat sırlar odası gibi demiştim ya gerçekten pandoranın kutusu gibiydi çok teşekkürler sinem iyi ki seni tanıdım umarım sende aynı düşünceler içerindesindir . Uzun lafın kısası sinem bir ayrıcalık yazmıştı bazı arkadaşlar gerçekten öyle iyi tatiller güzellik.

Üye silindi 55882

Uzun zamandır sinem hanımı forum ve kuşlu site üzerinden takip ediyordum. İşim gereği istanbul izmir arasında gidip gelmekten dolayı vakit ayırıp tanışamadım bugün için bir zaman yarattım ve dün kısa bir mesajlaşmanın ardından bugün için sözleştik sözleştiğimiz saatte ordaydım evinin konumu ve evinin içeri harika kapıyı açtığında ilk önce göremedim kapının arkasına saklanmış 😅😅 birden heycan yaptım kapı açılıyor kimse yok sırlar odası gibiydi😅😅 özel anlara çok girmek istemiyorum fakat sırlar odası gibi demiştim ya gerçekten pandoranın kutusu gibiydi çok teşekkürler sinem iyi ki seni tanıdım umarım sende aynı düşünceler içerindesindir . Uzun lafın kısası sinem bir ayrıcalık yazmıştı bazı arkadaşlar gerçekten öyle iyi tatiller güzellik.
Ya çiplak komşum gormesın diye saklanırım😅
Çok çok mutlu oldum senı tanıdıgıma harıka akşamdı yıne beklerim🥰

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
960
694
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar