Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumsuz Görüşme Sıfır sevişme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bcprox

Normal Üye
28 Eyl 2022
1
5
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşme öncesinde öpüşme ve ön sevişme olduğunu söylemesine rağmen put gibi durup en ufak hamle yapmayan. öpüşmeyen arkadaştan son derece canım sıkıldı. İletişimi iyiydi ama son derece kötü bir deneyimdi.

İhsan Baysal Çevrimdışı
24 Eki 2022
52
84
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Haydi bakalım nur topu gibi bir sorunumuz daha oldu,
Mesaj 1 ,
Ve ilk mesaj olumsuz referans,
Neden hiç sasmiyor bu durum....
Hocam şöyle de bir durum var eski üyeler genelde olumsuz referans açmıyor. Genelde olumsuz olanları kendine saklıyorlar

İhsan Baysal Çevrimdışı
24 Eki 2022
52
84
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam tamam şimdi olumsuz referans açıldığında belli bir lince uğruyor olunabilir,
Sonuçta bu forumun öznesi pembisler olduğu için,olumsuz referans pek hoş karsilanmiyor.
Ancak yüzde 90 inda ya mavisler derdini anlatamiyor,yada haksız çıkıyor,
Şimdi bakıyorsun 1 mesaj ve ilki olumsuz referans.
Neyse ben derdimi anlatamam,
Şimdi olumsuz referans savunucuları gelip beni linç eder:)
Ben karismiyorum....
Bence gayet iyi anlattınız ben de anladım

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,697
1,853
Görüşme öncesinde öpüşme ve ön sevişme olduğunu söylemesine rağmen put gibi durup en ufak hamle yapmayan. öpüşmeyen arkadaştan son derece canım sıkıldı. İletişimi iyiydi ama son derece kötü bir deneyimdi.
Geçmiş olsun hocam kendisini tanırım insan olarak iyi biri ama işe geldiğinde ön sevişme maalesef yapmıyor.
Tanıtım konusuna "ön sevişme yapmıyorum" düzeltmesini yaptım.
Kendini ister düzeltir ister düzeltmez tercih onun.
Forumda iş yapmak istiyorsa profesyonel gibi davranması gerekiyor

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,697
1,853

Majest

Normal Üye
8 Ocak 2022
26
84
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam şöyle de bir durum var eski üyeler genelde olumsuz referans açmıyor. Genelde olumsuz olanları kendine saklıyorlar
Kabul edilemez bir durum olmadığı sürece ben de keyifsiz geçen görüşmelerime referans açmıyorum. ( Sonuçta benim tarzım uymamıs olabilir diye olumsuz yazmak istemiyorum.)

adammaniac Çevrimdışı
14 Eki 2022
13
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Demek ki neymiş ilk mesajında olumsuz referans açan herkes art niyetli değilmiş sonuçta site yönetimi de bu konuyu destekler nitelikte bir açıklama yaparak gereken cevabı vermiş @Joker hocam konuyu aydınlattığınız için teşekkürler.

Joker Çevrimdışı
14 Şub 2006
5,697
1,853
Demek ki neymiş ilk mesajında olumsuz referans açan herkes art niyetli değilmiş sonuçta site yönetimi de bu konuyu destekler nitelikte bir açıklama yaparak gereken cevabı vermiş @Joker hocam konuyu aydınlattığınız için teşekkürler.
İşini dürüst yaptığına emin olduğum kim olursa konuya müdahele ederim.
Emin olmak için görüşme yaptığına dair kanıt isterim kanıt sunamazsa konuyu siler üyeliğini banlarım.
Geçmişte çok benzer olaylara tanık oldum. Adam x bayana nasıl taktıysa usanmadan sıkılmadan üyelik açıp olumsuz görüşme konuları açıyor
1-2 bayan arkadaşımız'da böyle hata yaptı farklı üyelikle hemcinsine olumsuz referans konusu açarak.
Bayan arkadaşlara whatsapp üzerinden gönderdiğim mesaj : https://prnt.sc/2u52KlP4V5G-
İyi forumlar

adammaniac Çevrimdışı
14 Eki 2022
13
6
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İşini dürüst yaptığına emin olduğum kim olursa konuya müdahele ederim.
Emin olmak için görüşme yaptığına dair kanıt isterim kanıt sunamazsa konuyu siler üyeliğini banlarım.
Geçmişte çok benzer olaylara tanık oldum. Adam x bayana nasıl taktıysa usanmadan sıkılmadan üyelik açıp olumsuz görüşme konuları açıyor
1-2 bayan arkadaşımız'da böyle hata yaptı farklı üyelikle hemcinsine olumsuz referans konusu açarak.
Bayan arkadaşlara whatsapp üzerinden gönderdiğim mesaj : https://prnt.sc/2u52KlP4V5G-
İyi forumlar
👏👏👏

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar