Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Görüşme öncesinde öpüşme ve ön sevişme olduğunu söylemesine rağmen put gibi durup en ufak hamle yapmayan. öpüşmeyen arkadaştan son derece canım sıkıldı. İletişimi iyiydi ama son derece kötü bir deneyimdi.
Hocam tamam şimdi olumsuz referans açıldığında belli bir lince uğruyor olunabilir,
Sonuçta bu forumun öznesi pembisler olduğu için,olumsuz referans pek hoş karsilanmiyor.
Ancak yüzde 90 inda ya mavisler derdini anlatamiyor,yada haksız çıkıyor,
Şimdi bakıyorsun 1 mesaj ve ilki olumsuz referans.
Neyse ben derdimi anlatamam,
Şimdi olumsuz referans savunucuları gelip beni linç eder
Ben karismiyorum....
Görüşme öncesinde öpüşme ve ön sevişme olduğunu söylemesine rağmen put gibi durup en ufak hamle yapmayan. öpüşmeyen arkadaştan son derece canım sıkıldı. İletişimi iyiydi ama son derece kötü bir deneyimdi.
Geçmiş olsun hocam kendisini tanırım insan olarak iyi biri ama işe geldiğinde ön sevişme maalesef yapmıyor.
Tanıtım konusuna "ön sevişme yapmıyorum" düzeltmesini yaptım.
Kendini ister düzeltir ister düzeltmez tercih onun.
Forumda iş yapmak istiyorsa profesyonel gibi davranması gerekiyor
Kabul edilemez bir durum olmadığı sürece ben de keyifsiz geçen görüşmelerime referans açmıyorum. ( Sonuçta benim tarzım uymamıs olabilir diye olumsuz yazmak istemiyorum.)
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Demek ki neymiş ilk mesajında olumsuz referans açan herkes art niyetli değilmiş sonuçta site yönetimi de bu konuyu destekler nitelikte bir açıklama yaparak gereken cevabı vermiş @Joker hocam konuyu aydınlattığınız için teşekkürler.
Demek ki neymiş ilk mesajında olumsuz referans açan herkes art niyetli değilmiş sonuçta site yönetimi de bu konuyu destekler nitelikte bir açıklama yaparak gereken cevabı vermiş @Joker hocam konuyu aydınlattığınız için teşekkürler.
İşini dürüst yaptığına emin olduğum kim olursa konuya müdahele ederim.
Emin olmak için görüşme yaptığına dair kanıt isterim kanıt sunamazsa konuyu siler üyeliğini banlarım.
Geçmişte çok benzer olaylara tanık oldum. Adam x bayana nasıl taktıysa usanmadan sıkılmadan üyelik açıp olumsuz görüşme konuları açıyor
1-2 bayan arkadaşımız'da böyle hata yaptı farklı üyelikle hemcinsine olumsuz referans konusu açarak.
Bayan arkadaşlara whatsapp üzerinden gönderdiğim mesaj : https://prnt.sc/2u52KlP4V5G-
İyi forumlar
İşini dürüst yaptığına emin olduğum kim olursa konuya müdahele ederim.
Emin olmak için görüşme yaptığına dair kanıt isterim kanıt sunamazsa konuyu siler üyeliğini banlarım.
Geçmişte çok benzer olaylara tanık oldum. Adam x bayana nasıl taktıysa usanmadan sıkılmadan üyelik açıp olumsuz görüşme konuları açıyor
1-2 bayan arkadaşımız'da böyle hata yaptı farklı üyelikle hemcinsine olumsuz referans konusu açarak.
Bayan arkadaşlara whatsapp üzerinden gönderdiğim mesaj : https://prnt.sc/2u52KlP4V5G-
İyi forumlar