Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sinem ile görüşmem

Emrzemrz

Normal Üye
22 Nis 2019
3
3
Cinsiyetiniz nedir?
Bu forum sayesinde kendisine ulastim.hersey 2 saat içinde planlanlandi.Saolsun beni kirmadi ve randevu verdi.Sinem hanim beni cok iyi karsiladi,gecenin gec saati olmasina ragmen ilgi ve alakasını eksik etmedi,cana yakin ve sicak kanli,boy farkimiz olmasina ragmen? bunu hic hissettirmedi.Gercekten isinin hakkini vererek yapiyor.ben en cok zarafetine hasta oldum kadin gibi kadin derler ya o cinsten iste,tanismak isteyen arkadaslara tavsiye ederim ,

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
523
598
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İsmini sürekli duyuyoruz, fotolarını ve güzelliğini sürekli görüyoruz.

Isırılacağımız zamanı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sevişmenize sağlık sayın Emrzemrz ve Sinem Hn.

tayy

Normal Üye
8 Nis 2019
5
1
Cinsiyetiniz nedir?
Yorumları görüce neler kaçırıyorum en kısa zamada görüşmek ve ısırlmak dileğiyle sinem hnm yorumlar içinde sağol emrzemrz .

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Komşumun fan kulübü giderek kalabalıklaşıyor :D Paylaşım için teşekkürler...

15 Kas 2009
87
-2,349
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık :) benimde radarımda :) kadikoylu üstadım hiç tanıştırmıyorsun beni komşularınla falan :)

15 Kas 2009
87
-2,349
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık :) benimde radarımda :) kadikoylu üstadım hiç tanıştırmıyorsun beni komşularınla falan :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevişmenize sağlık :) benimde radarımda :) @kadikoylu üstadım hiç tanıştırmıyorsun beni komşularınla falan :)

Kadıköy dolaylarına geldiğin bir gün hem sinem hem de melis ile birlikte kahve içme programı yapalım Deadpool adminim, bu vesile ile uzun zamandan sonra birbirimizin de yüzünü görmüş oluruz hem böylece :)

15 Kas 2009
87
-2,349
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kadıköy dolaylarına geldiğin bir gün hem @sinem hem de @melis ile birlikte kahve içme programı yapalım @Deadpool adminim, bu vesile ile uzun zamandan sonra birbirimizin de yüzünü görmüş oluruz hem böylece :)
Valla sevgili süper adminim bu aralar bir çalışma içindeyim ama erken kaçtığım ilk fırsatta yakınında olacağım :) Belki Joker i de özlemişsindir :) Sonra tutar elimden götürürsün sinem melis hanımın yanlarına :)

15 Kas 2009
87
-2,349
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kadıköy dolaylarına geldiğin bir gün hem @sinem hem de @melis ile birlikte kahve içme programı yapalım @Deadpool adminim, bu vesile ile uzun zamandan sonra birbirimizin de yüzünü görmüş oluruz hem böylece :)
Valla sevgili süper adminim bu aralar bir çalışma içindeyim ama erken kaçtığım ilk fırsatta yakınında olacağım :) Belki Joker i de özlemişsindir :) Sonra tutar elimden götürürsün sinem melis hanımın yanlarına :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,278
10,240
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Valla sevgili süper adminim bu aralar bir çalışma içindeyim ama erken kaçtığım ilk fırsatta yakınında olacağım :) Belki @Joker i de özlemişsindir :) Sonra tutar elimden götürürsün @sinem @melis hanımın yanlarına :)
Joker özlenmez mi? (üzerime oturmadığı sürece :D) Ağanın eli tutulmaz bu arada haşa, kol kola girer kapılarını çalarız artık, "komşim var mı bi fincan kahven? diye, sonra da bu bahaneyle içeri sızarız :eek: Neyse, siz bi gelin de bu taraflara, organizasyon bizim işimiz sonuçta :)

15 Kas 2009
87
-2,349
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@Joker özlenmez mi? (üzerime oturmadığı sürece :D) Ağanın eli tutulmaz bu arada haşa, kol kola girer kapılarını çalarız artık, "komşim var mı bi fincan kahven? diye, sonra da bu bahaneyle içeri sızarız :eek: Neyse, siz bi gelin de bu taraflara, organizasyon bizim işimiz sonuçta :)
O zaman ilk müsaitlikte rengimizi bulalım :)

Üye silindi 55882

Bu forum sayesinde kendisine ulastim.hersey 2 saat içinde planlanlandi.Saolsun beni kirmadi ve randevu verdi.Sinem hanim beni cok iyi karsiladi,gecenin gec saati olmasina ragmen ilgi ve alakasını eksik etmedi,cana yakin ve sicak kanli,boy farkimiz olmasina ragmen? bunu hic hissettirmedi.Gercekten isinin hakkini vererek yapiyor.ben en cok zarafetine hasta oldum kadin gibi kadin derler ya o cinsten iste,tanismak isteyen arkadaslara tavsiye ederim ,

Canim benim güzel yorumun için çok teşekkür ederim.yine beklerim sevgiler:*

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar